HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Video

Winter Lookbook
Renate filmet noen antrekk til et skoleprosjekt, så jeg spurte om jeg kunne bruke klippene til å sette sammen en video til dere. Håper dere liker den! Sangen er Trumpets av Jason Derulo. Elsker den sangen, har hørt på den i ett kjør!

 


 

/Renate filmed som clips of some of my outfits for a school project, so I asked her if I could use some of them to make a lookbook. Hope you guys like it! The song is Trumpets by Jason Derulo. I love it, I've been listening to it non-stop.

Video; NM 2013

En liten samle video fra NM 2013

Video; Get ready with me - Make up

Music: Mindy Gledhill - I Do Adore & Crazy Love

 

Products: Simple Anti-blemish Moisturiser, Revlon Photoready Perfecting Primer, Collection 2000 concealer - 3 Medium, Isadora Sheer to Cover foundation - 50 Soft Sand, Revlon Nearly Naked Face Powder - 010 Fair, Gosh Duo Eyeshadow - 001 Brown Base, Wet N Wild Trio eyeshadow palette - 380B Walking on eggshells, Isadora Glossy Eyeliner - 40 Chrome Black, Isadora Precision Mascara - Black, Lush Honey Trap Lipbalm, Sleek Blush by 3 palette - Lace, Revlon Matte Lipstick - Really Red, Wet N wild highlighter - Catwalk Pink.

 

Lagde denne videoen med tankene om at jeg bare skulle bruke produkter som ikke var testet på dyr, men så fikk jeg vite at Revlon tester på dyr. Kjipt, for jeg er ganske sikker på at de ikke gjorde det før... Men ganske sikker på at alle de andre produktene jeg brukte ikke er testet på dyr!

/Made this videoen thinking of only using animal friendly products, but then later found out Revlon actually tests on animals. Sucks, because I'm pretty sure they didn't before... Oh well, I'm pretty sure all the other products are animal friendly though.

 

Video; London 2013

 

Endelig fått redigert videoklippene fra London! Takk, kjære Mac. Mye bedre en min crappy skole pc. Klippene var ikke så bra som jeg trodde, men ble fornøyd med videoen. Glemte også å legge til klipp fra konserten, men ja ja. Elsker å redigere videoer, satt her og redigerte fra 16.00 og plutselig var klokken 20.00, haha!

Skal prøve å filme en ny sminkevideo og redigere den i morgen, blir bra! 

 

/Finally got to edit my clips from London! Thank you, my lovely Macbook. So much better than my crappy HP school computer. The clips weren't really that good, but I am happy with the video. Also forgot to put some clips from the concert, but oh well. Love edition videoes, sat her from 16.00 while editing my video, and suddenly the cloack was 20.00, haha!

Going ot try to film a make up video tomorrow, woho!

 

Sangvideo; Pumped up kicks

Prøvde å lage en video, men sa så utrolig mye dumt, haha! Så ble en sangvideo. Også er det så lenge siden jeg har hatt en også! Creds til meg som lærte meg sangen på noen minutter, ikke at den er så vanskelig da, haha.

Har dere hørt Mackenzie Bourg fra The Voice USA synge denne sangen? Han er helt sykt flink, og skikkelig søt!

Video - svar på spørsmålsrunde del 2

Her er del 2 av spørsmålsrunden!

Er sittende på skolen etter skoletid, for jeg klarer ikke å gå hjem. Det er alt for kaldt.

Video - svar på spørsmålsrunde del 1

Hadde skikkelig problemer med å laste opp videoen. Måtte dele videoen i 2 deler, fordi den ikke ville laste opp hele og hele nettet kræsja. Ouuuughhh... Men den andre videoen kommer sikkert opp i morgen! :)

Av en eller annen grunn ble det veldig lav lyd, men greit med ørepropper. Så anbefaler å bruke headsett eller ørepropper.

SnartFerdig med å redigere spørsmålsrunde videoen, og får forhåpentligvis lastet den opp om ikke så lenge ... Hvis ikke det klikker eller noe, som vanligvis skjer, haha

29102012

God dag! Har ikke blogget på noen dager fordi Martine og jeg har vært litt fokusert på Senkveld konkurransen. Men vi ble endelig ferdig i går, og er sånn ... ja, ganske fornøyd med hvordan det ble ... Men det var ganske mange bra videoer og noen hadde fått med skikkelig mange folk, mens gatene her var helt tomme. Ja, også var det noen som løp fra Martine... Haha, stakkars.

Tok ikke konkurransen så veldig seriøst i starten, fordi jeg aldri vinner. Men jeg har skikkelig lyst til å vinne nå. Jeg kommer nok sikkert til å gråte hvis vi ikke vinner... Haha, uff.

Video; bloopers

Her er bloopers fra da Elin og jeg prøvde å lage video av oss der vi sminker oss uten speil. Bestemte jeg for å ikke legge ut orginalen fordi lyset var så dårlig ...

 

Sangvideo; Melt my heart to stone

 Hørt på denne sangen i flere dager nå, nydelig sang. Håper jeg ikke ødela den ... Vet at det ikke var perfekt, men jeg håper dere likte den for jeg elsker å synge på den!

LWWY

 

Beste gifen jeg har sett. Du og meg foralltid, Zayn!

Vakkert

Dette er Joe Castillo som er med på america's got talent. En fantastisk sand kunstner!

Sangvideo; Can't help falling in love with you

Can't help falling in love - Elvis Presley (Ingrid Michaelson version)

Ikke hat meg ... Det er favorittsangen, prøvde å ikke gjøre det dårlig ... Og, det er ganske vanskelig å synge something med regulering, haha.

 

Video; Back to school

Sang - Le fantasy av minnutes

Elin og jeg filmet en back to school-antrekksvideo for noen dager siden. Brukt utrolig lenge på å lagre den, så jeg håper dere liker den. Videoen lagger litt her og der, aner ikke hvorfor. Trykk på tannhjulet også på 1080p for bedre kvalitet.

12082012

 Redigert denne videoen 4-5 ganger nå. Får ikke lagret den. Aaaah, kan noen gi meg en ny pc, vær så snill? Huff.

Video; Innkjøp fra Gjenbrukshallen

Jeg er en perfeksjonist, og føler at alle videoene jeg lager blir dårlige. Filmet denne ca. 20 ganger, men bestemte meg bare for å legge den ut. Hvis dere vil se meg bruke de nye plaggene i antrekk, kan dere spole til 2:26 og hoppe over pratinga mi.

Video; svar på spørsmålsrunde

Svar på spørsmålsrunden. Har noen nye spørsmål, som jeg ikke har rukket å svare på her, men kan ta det en annen gang. 11 minutter .... hahah.

Har du flere spørsmål, så kan du legge dem igjen i kommentarfeltet. Så kan jeg svare på dem når jeg har tid.

Video; London 2012

Sang: Dancing in the moonlight - Toploader

VIDEO; SMINKE

Sang: Love on top - Beyonce                                   Beige**** ikke besj.... Unnskyld, hahah

Hei, her er sminkevideoen! Skulle egentlig ha voice-over, men dere vet at jeg babler bare tull på kamera og lydklipp, så det ble ikke noe av. Håper det ikke blir for kjedelig...

Og, forresten ... Har dere likt facebook siden min enda? Lik den, heheh. Trykk her!

Hva synes dere?

VIDEOBLOGG; SHANGHAI, KINA

Lille søstra mi er morsom :):):)

SANGVIDEO; FIX YOU

Hei, jeg ville først bare si takk for alle de positive tilbake meldingene deres! Jeg føler meg mye bedre, dere er best! Har vært hjemme i hele dag, så jeg lagde en sangvideo. Fix you av Coldplay, sang den på ungdomskolen med noen fantastiske jenter husker jeg ... Åh ♥

SANGVIDEO; HIDING MY HEART AWAY

Hei dere. Her er sangvideoen jeg spilte inn i går. Der dere faktisk ser at jeg synger ... Wow, awkward. Men ja, elsker denne sangen! Hørt på den i timesvis nå! Og lært meg nesten hele teksten på 1-2 dager. Stolt da.

Ble litt klussete på slutten fordi jeg visste ikke om jeg skulle gå opp eller ned, og da ble det bare litt ~~~~~~ ja, dere skjønner. Men endelig klarte jeg å treffe riktig tone på 1:12 og 1:25!! Hallelujah!

Hva synes dere .. ?

SANGVIDEO; BREAKEVEN

Hei dere. Hadde faktisk litt alene tid hjemme, og da tenkte jeg og spille inn et lite cover av Breakeven av The script. Elsker den sangen! Sorry, hvis lyden er litt crappy..

Ehm, ja .. Såe, hva synes dere da ... ?

VIDEO; TØYING + TRAMPOLINE

Noen klipp fra da Malin var hos meg og tøyde osv.

 Jeg er fortsatt dårlig ... Så jeg blir sikkert liggende i senga i dag også ...

VIDEO; KINA 2011

Her er en liten video jeg lagde i Kina da jeg ikke hadde nett.

(LooLoo ble litt redd for Elin, hahahahah)

Nå skal jeg lage en annen video (hår video) til dere som lurer på hvordan jeg krøller håret mitt :-)

VIDEO; EN TUR I BYEN MED KINE

Filmet Kine heledagen i går, haha! Jeg vet lyset er litt ... for lyst, men jeg likte det egentlig litt sånn. 

Ja, nå skal jeg egentlig til Gina og ta masse bilder og videoer. Men så tar hun ikke telefon!!! Og jeg klarer ikke å ta buss alene, æææhhhh.

Someday we'll know - Mandy Moore

Samsung NX100

Hva synes dere om videoen?

VIDEO; PIANO

Lærte meg en sang på piano på 5 minutter fordi jeg kjedet meg. Kan noen gjette hvilken sang jeg har lært meg? Hihih

Spiller dere et instrument?

SANGVIDEO; FIRST LOVE

Lagde en andre stemme til sangen first love av Adele, fordi jeg kjedet meg i går kveld. Hehe! :-) 

Hva synes dere?

VIDEO; TØYEVIDEO NM 2011

En liten video av der Malin, Maren, Nora og jeg tøyer!

VIDEO; SAMLEFILM NM 2011

Jeg kjeda meg :-)

Hva har dere gjort i dag da?

VIDEO; NM 2011 Group Stunt

Vi kjørte ikke feilfritt, men vi er ganske fornøyde! Falt på slutten, men det gikk bra!

Hva synes dere?

VIDEO; PIANO

Lærte en ny sang for noen dager siden ... blitt bedre da, hehehehe. Fortsatt noen stopper her og der, men jeg forbedrerer meg!!

Bildet er tatt av meg

VIDEO; PIANO

Jeg fikk et keyboard for ikke så lenge siden, har spilt litt på det, men ikke mye. Lærte meg en sang i går. Hahha, men ja. Vi har musikkprosjekt framføring på tirsdag og jeg skal synge, danse og spille piano. Haha, JEG VIL HA 6!!

Kjedelig på starten da, og noen små pauser i blant. Hehe! Jeg har ikke gått på piano eller noe. Lærte sangen på nett, haha! Sangen heter Canon in D major.

Spiller dere instrument?

Yu Lin

VIDEO; SVAR PÅ SPØRSMÅLRUNDE DEL 2

Hei dere. Madelen har hjulpet meg med å svare på spørsmål. Ja, og jeg konser veldig i videoen, haha. Jeg ser opp heletiden.....

 

www.madelenuu.blogg.no

I dag skal vi ut å ta bilder .. Hvis vi rekker :-D

Hva skal dere i dag?

Yu Lin XOXO

hits