HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Tekstil

Work in progress Uhm... Hei? Jeg har hadde et forferdelig mentalt sammenbrudd i går, og jeg føler at jeg fortsatt har det i dag. Mamma hentet meg på skolen i dag, og med engang jeg satte meg i bilen braste jeg ut i gråt. Et av de "Mamma, det er så mye på skolen, jeg er så mislykket, jeg er ikke flink i noen ting, jeg klarer ingenting, jeg har ikke oppnått noen ting i en alder av 18, og jeg fikk en fire minus i samfunnsfag. Ingen forståååår hvordan jeg har det!" Hahaha... Eh ja, bare bittelitt overdramatisk. Men jeg kan ikke noe for det...

Men til noe annet som er litt mindre trist, men fortsatt bittelitt trist, haha. Har to store oppgaver å levere til fredag, så ble igjen på skolen for å sy. Å sy skjorte er det mest pirkeste jeg har gjort hittil, men tror jeg blir veldig fornøyd med resultatet!

 

 

/Hi, oh gosh, I had a mental breakdown yesterday, still a bit teary today. One of those "I have so much to do, I'm such a failure in life, I suck at everything I do, nobody understaands meee!" Ahaha... Yeah, I'm one of those overdramatic crazy people who wants to be great at everything I do. Mom told me that it's okay if I do my best, and I'm like "NO. My best isn't good enough, if I'm not the best." I don't want to think like that, but i do. And I can't do anything about it. 

But over to something less sad, but still a bit sad, haha. Have to big assignment to hand in on friday, and I'm nowhere near done. So I stayed late at school today and did some sewing. Sewing a shirt is such hard work, but I think I'm going to be happy with the results!

Fra gardin til et antrekk


/Instagram: yulin_f

Hallo! Har sittet overtid på skolen for å sy. Helt sykt hvor konsentrert man blir når man er helt alene i et rom. Nei, men jeg kjøpte noen gardiner for 40 kr på bruktbutikken, og har så mange planer om hva jeg har lyst til å lage fortiden! Har startet på noe i dag, men er ikke helt ferdig enda. Hva synes dere? 

 

/Hello! I stayed at school after class to sew. Found some old curtains in the thrift shop, so I was thinking of making something. I absolutely love this fabric!

Sewing, futuristic... Seriøst sliten. Det er moteshow om 2 uker, og jeg er bare halveis på den ene kjolen min. Jeg skal sy enda en etter denne. Sånn ser denne ut nå ihvertfall. Har temaet futuristisk, så skjørtet er av plast. Er egentlig ganske fornøyd, men jeg må bare gjøre litt mer ut av den.

Men jeg er så sliten, helt sykt sliten. Etterpå skal jeg ta en dusj, og krabbe til sengs. Ikke vær våken til kl.03.00 og og vær på tumblr. Du kommer til å angre dagen etter.

 

 

/...Seriously tired. Two weeks til the fashionshow, and I'm only half way done on my first dress. I have to sew another one after this. Oh well, this is how this one looks anyway. Have the theme futuristic, soo I made the bottom half of the dress out of plastic. Really happy with it, I just have to make it more dramatic.

But I'm crazy tired. Later I'm going to take a shower, and crawl back to my bed. Don't stay up late and scroll down your tumblr dashboard till 03.00 at night. You're going to regret it the next day.

PrototypeHallo! I dag har det vært en skikkelig produktiv dag. Vi har en ganske stor oppgave vedsiden av brudeshowet som skal være i mars. Vi skal sy to plagg. Her er prototypen av et av plaggene jeg skal sy. Ikke helt ferdig så klart. Skal være en lang skjorte, så det blir på en måte en skjorte-maxi-skjørt, men stoffet blir samlet i midjen, og går utover. Hvis dere skjønner, haha. Blir så klart ikke i dette stoffet, men har tenkt til å bruke hvit chiffong! Gleder meg til å vise dere når jeg er ferdig!

Hva har dere gjort i dag?

Diy kjole

God ettermiddag! Sydde ferdig en singlet kjole på skolen i dag, og jeg er ganske fornøyd ... Valgte å sy en singletkjole i jersey viskose fordi jeg trodde det skulle være lett, men der tok jeg feil. Jeg brukte så lang tid på kantene på kjolen, også funket ikke overlock maskinen, så jeg måtte gjøre det enda mer komplisert. Men jeg ble ferdig. Beklager for dårlige bilder, men sånn må det bare bli når vi bare har sparepærer rundt i huset. Jeg kan sikkert ta noen bilder når jeg har den på en gang.

Men i dag har mamma bursdag! Jeg skal være med henne heledag, siden Elin er på juleball og pappa jobber. Ha en fin kveld!

271112


God kveld. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan skjørtet jeg startet med på starten av skoleåret ble. Synes ikke det var noe fint når det hang på kleshengeren, litt finere på. Også ble jeg ferdig med vesken min. Og nå har jeg startet på et nytt skjørt igjen. Håper på at jeg blir med fornøyd denne gangen, også kan jeg rette opp feil som jeg gjorde på det første skjørtet. På torsdag skal vi begynne å sy topp, men jeg skal prøve å lure meg unna, så jeg kan sy et skjørt istedet, hehe.

Ellers så må jeg bare beklage for dere som sier jeg ikke poster bilder av antrekk mer. Det er bare at jeg må velge mellom å stå opp tidlig for å ordne meg, eller å sove 15 minutter lenger. Og jeg velger alltid å sove 15 minutter lenger. Også har jeg det travelt fortiden også, men nå på meg pugge til prøve. Ha en fin kveld!

 

161112Sydde to sminkepunger denne uken. Veldig fornøyd! Skal lage flere neste uke, også skal jeg starte å sy skjørt.

diy


Hei dere. Vi lagde ting til julemarked på skolen idag. Læreren min tok fram noen sminkepunger hun hadde sydd og sa at vi kunne selge noen. Endelig, ble det ikke mer hekling av stjerner på meg! Ellers så synes jeg at måten jeg sydde sminkepungen min har helt latterlig komplisert. Ikke fordi det var vanskelig ... Bare fordi jeg gjorde det vanskelig. Aaaah, ja... Nå vet jeg ihvertfall hva jeg ikke skal gjøre. Skal prøve å lage en til hjemme, og se hvordan det går ...

Blir fint når jeg kan sy det ordentlig, og gi bort i julegaver.

Håndsydd skjørt

Har kanskje nevnt at vi har et skjørt oppgave på skolen? Uansett, som dere ser så er jeg snart ferdig! Lager et asymmetrisk skjørt med leopard mønster og blyantskjørt av fløyel under. Elsker stoffet! Ser mye annerledes ut i virkeligheten enn på bildet, men skal vise dere når jeg er helt ferdig. Må klippes litt i kanten, også må jeg ha glidelås og lining.

Studded denimJeg er ferdig! Men ... jeg vet ikke om jeg er fornøyd. Mmmm, jeg vet ikke, men jeg tror jeg har festet naglene bittelitt langt fra hverandre. Kommer nok til å sitte å ta av naglene, og feste de på igjen de 3 neste dagene for å få de perfekte. Mamma synes synd på meg ... haha.

diyHallo! Fikk endelig naglene jeg bestilte fra Ebay. Begynte i går med å feste på nagler på denim jakken min, ble nesten ferdig, men startet på nytt igjen i dag tidlig. Uff, jeg er en latterlig perfeksjonist. Tror jeg har tatt av naglene kanskje 3-4 ganger også festet dem på igjen. Og til slutt så bestemte jeg meg for å bruke linjal. Ah, så utrolig frustrerende, haha! Men forhåpentligvis blir det bra til slutt!

Levi's 517

Kjøpte en Levi's 517 på en secondhand butikk i Oslo da jeg var der. Har klipt den og har lagt den i vaskamaskinen nå, sånn at den skal se enda mer revnet ut der jeg har klipt den. Har tenkt til å selge den her. Kjøpt den i størrelsen min, så hvis dere ikke vil ha den, så kan jeg bruke den selv, hehe. Men jeg er ikke helt ferdig. Har tenkt til å feste på noen nagler, men usikker på hvilke type nagler og hvordan de skal festes. Har bestilt noen nagler fra ebay som jeg har lyst til å prøve.

 

20072012diy

Skulle ønske jeg hadde nok nagler til å ta over hele kragen ... Sukk.

One direction DYI tee

Hei dere. I dag har jeg vært med Oda og laget One Direction t-skjorter til One Direction meet-up i mai. Så ja, jeg skal på meet-upet! Møter jeg noen av dere? Vi klippet noen t-skjorter og tegnet på dem med tekstil tusj. Veldig fornøyd!

Og i dag så møtte jeg noen venner av cheer jentene mine som trodde jeg var 14 år ... Slap in the face liksom, hahah. Ble jo akkurat 17. Jaja, å se ung ut blir nok en fordel når jeg blir eldre!

foran, gjett hvem som er hvem, heheh!


bak

Hva har dere gjort i dag?

Pompadour

Hei dere. I dag lagde vi pompadour på skolen i dag. En liten "veske" eller "gavepose". Tydeligvis er gavepose og pompadour forskjellige, men jeg ser ikke forskjell bortsett fra konstruksjonen egentlig. Av alle stoffene vi fikk bruke, valgte jeg det her. Tenkte "baby" med engang jeg så det.

Bildene er tatt med linsa til Anja. Den er så bra, det eneste negative er at man ikke kan zoome ... Men nå er det helg, endelig kan jeg sitte i sofaen og slappe av.
Hva synes dere?

SYDD: VESKE/POSE

Ble ferdig med denne for et par dager siden, nå skal jeg sy en kjole til Elin! :-)

Men vi snakkes, skal på trener møte!

hits