HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Spørsmål

Svar #4

Kan du spille noen instrumenter? Spilte tverrfløyte i 4 og et halvt år. Så ja, kan spille tverrfløyte og bittelitt piano.

Trives moren og faren din i Norge? Ja, det gjør de!

Kan du snakke masse kinesisk? Kan snakke en god del, men ikke så veldig bra. Øver fortsatt!

Er du ofte i Kina? Ganske ofte. Savner familien min som er på ande siden av kloden, så må jo besøke dem ofte!

Har du noen favoritt youtubers? Makeupgurer etc. Make-up guruer: Beautycrush, Essiebutton, Sprinkleofglitter, Zoella28039, Michellephan, bubzbeauty. Andre: JennaMarbles, ItskingsleyBitch, Nigahiga, NDtitanlady, Mychonny, Kevjumba.

Har du mye mensensmerter? ... Faktisk ikke, haha!

Hvordan tørr du og gå med din egen stil som er såppas anneledes enn hva andre går med? Men elsker stilen din!! Tusen takk! Nei, synes ikke stilen min skiller seg utrolig ut fra alle andre egentlig, men det er ganske enkelt! Ikke bry deg. Hahaha, får ofte rare blikk av og til. Men husker da jeg var i Kina og folk stoppet meg for å ta bilde av meg. Og så klart, jeg elsker oppmerksomheten, verken det er positivt eller negativt. Haha.

Favoritter? (genser, shorts, sko osv) Jeg elsker nagler.

Ragged Priest

Diy

hvordan ser en vanlig dag ut for deg? Nå fortiden ser det sånn ut: Stå opp klokken 11, dra til fysoterapauten kl.12.00, komme hjem kl.13.00, sove til 15.00, blogge, gå tur, spise, spise, spise, spise, spise, blogge, youtube, google, facebook, tumblr, spise, spise, spise, spise, gå tur, youtube og tumblr utover natten. Hahaha...
Hvor mangen apple produkter har du? Har hatt 4 ipoder. Ekstremt gamle. Også har jeg en Iphone 4 nå.

Hva heter lillesøsteren din sin blogg? ikke hamzter.blogg.no , men den etter det. Har så sykt lyst til å lese den! Ah, mange spørsmål om Elin har blogg, hun har dessverre ikke blogg!

Favorittantrekk? Mener du av mine egne? Ja, vi satser på det, haha!

Hvilke nettsider sjekker du for å få inspirasjon (mote)? Lookbook, weheartit, youtube, tumblr og vogue.

Skal du lage salgsblogg? Ja, jeg skal gjøre det. Men jeg må bare rydde fram plagg. Sånn at jeg ikke starter en salgsblogg med et plagg. Haha

Anbefal noen animer! ONE PIECE (så klart!), Ouran High School Host Club, Hotarubi no Mori e (film, utrolig fin), Honey and Clover, Kimi to boku, Black cat, Romeo X juliet, Natsume yuujinchou, Ao no Exorcist, D.gray-man og ... aaah, har så mange å anbefale. Hvis dere vil ha flere anbefalinger, kan dere gå inn på min animelist for manga og anime. Trykk her (anime), trykk her (manga)

 

Det var alle spørsmålene deres, tusen takk!

 

Svar #3

Har du noe du angrer for at du kjøpte? Et par sko fra Bik Bok som lignet ekstremt på Jeffrey Campbell lita. Ekstremt dårlig kvalitet til 599 kr ...

Hva er din favoritt bok? Wherever Nina Lies. Fantastisk roman, med nydelige tegninger.

Hva er din favoritt bokserie? Harry Potter

Hva syntes du om One Direction? Elsker dem.

Har du en "favoritt", om du måtte velge av 1D-gutta? Elsker alle. Men ... Nei. Klarer ikke å velge. Unnskyld, hahah.

favorittbutikker? Bik Bok, Top Shop og American Apparel.

Hva synes moren din om at du bruker sminke? Ahahah. Ja ... Uhm, hun er ikke så glad for at jeg bruker så mye sminke. Selvom jeg forteller henne at jeg bruker det mest pågrunn av at jeg synes det er gøy. Men mamma er glad for at jeg ikke er avhengig av sminke for å gå ut. For eksempel, jeg bruker ikke 30 minutter på å sminke meg når jeg skal på matbutikken ...Hvis du ikke het Yulin hva ville du hett? Jeg vet ikke. Husker da jeg var liten, da ville jeg alltid hete Melissa. Haha, ikke nå lenger da ... :-)

Kjenner du alle vennene dine på facebook? :-) Nei, absolutt ikke. Ikke smart...

hva driver du med på fritiden? Jeg syr, tegner, maler, musikk også sitter jeg på internett 24/7, hehe!

Hvor i Kina er familien din i fra? Shanghai!

hva er dine topp 3 reisemål? Japan, Tokyo. USA, Los Angeles. Brasil, Rio De Janeiro.

 

Svar #2

Hvem ser du opp til? Mamma.

Kan du lage roomtour? Ja, tenkte å gjøre det når jeg har ryddet ordentlig.Hva står øverst på ønskelista? Hellbounds fra Unif.

http://i1216.photobucket.com/albums/dd367/vintagebyshevahh/DSC_1544-2.jpg

//Bilde lånt herfra (adlink)

Hører du på K-pop? Nei, men jeg hører på J-pop!

Har du en god Anime/Drama som du kanskje ser på? Ser ikke på dramaer, men anime! One Piece, One Piece, One Piece. Haha.Hvor høy er du? 1,58, hehe

Hvem er ditt stil ikon? Har ingen stil ikon ... tror jeg?

Hvordan har du fått den stilen du har fått? Hm, det vet jeg virkelig ikke. Men jeg blir ofte inspirert av gothisk og street style.

hva har du tenkt å jobbe som i fremtiden? Usikkert. Men har en drøm om å bli designer. Hvis ikke det fungerer, vil jeg drive med noe innen mote.

jobber du nå? Prøver å finne en jobb for øyeblikket :)

hvor får du inspirasjon fra? Mennesker, dyr, natur, alt.

Hva vil du studere? Ønsker å studere mote i London, og drømme skolen er London College Of Fashion. Det er lov å drømme?når du viser "dagens antrekk" pleier du å redigere bildene? Ja, det gjør jeg.

favoritt kjendiser? Jeg vet ikke???? haha

Har du vært på en taylor swift konsert før? Aldri. Men jeg skulle ønske.

vil du det neste gang hun kommer til norge? JAJAJA.

Hva er det verste du har opplevd? ...

hva fikk du I snitt når du gikk ut av 10?? Husker ikke. Tror fikk akkurat 4 i snitt.

Hvilke Nintendo-ds-spill spiller du? Pokemon White og Chocobo Tales for øyeblikket. Kommer seriøst ikke videre i Chobobo Tales, blir så frustrert!!

 

Svar #1

favorittblogg? Livingdoll.no

kan du ha sminkevideo? Ja, hvis dere har noen forslag til hva slags type sminke!

hvem inspirerer deg? Hvem? Hm, har aldri tenkt på en spesiell person som inspirerer meg. Blir inspirert av mange forskjellige mennesker.

Har du alltid gått i det du selv følt var kult uten å bry deg om hva andre synes? Ja, men fikk ofte noen stygge blikk som fikk meg til føle meg ukomfortabel. Men nå bryr jeg meg ikke.

Hvordan får du så fin hud? Tusen takk! Huden min er ikke så fin akkurat nå, så jeg bruker Tea Tree Oil fra The Body Shop. Ellers så drikker jeg mye vann og vasker ansiktet mitt 2 ganger om dagen + fuktighetskrem.

Hvordan har du det? Supert!

Hvor lenge har du hatt bloggen din? Over 3 år tror jeg ... Oi!

Hva er din mening om justin bieber ? Har du noe i mot han ? Jeg elsker Justin Bieber! Haha, men jeg er nok ikke en av de jentene som vet alt om han, men jeg liker musikken hans! Også er han ganske kjekk også da. Hehe! Skal faktisk på konserten hans neste år!Hvordan produkter bruker du til håret ? Du har så nydelig hår ! Loveit<3 Tusen takk! Jeg bruker ingenting i håret. Jeg bare setter det i en klump når jeg legger meg, og tar den ut når jeg står opp.

Kan du lage en video, der du viser liksom hvordan du lagde den levi's shortsen som du studde'a. Siden den ble så utrolig fint! Ja, jeg kan gjøre det! Må bare finne en ny bukse jeg kan klippe!Når begynte du å blogge og hvorfor! Jeg begynte å blogge på min første blogg i 2008. Så slettet jeg den, og begynte å blogge igjen i 2009. Hvorfor jeg begynte? Hm, det var vel fordi vennina mi sa at jeg burde lage en. Først var jeg imot det. "Hva er det jeg liksom skal blogge om?" Til slutt så endte jeg opp med å lage en blogg da... Hahah.

Den kleineste kommentar du noen gang har fått på bloggen liksom! Huff, hahahah. Det er så ganske upassende å skrive. Har slettet kommentaren, kan vel si at det var veldig ... upassende.

Hvor mye penger bruker du på klær i måneden? Det spørs ... Men ikke så mye som man skulle tro. Eller det kan jo bare mye for noen. Men vanligvis 2000-3000 kr. Det varierer. Hvis det ikke er noe jeg har lyst på, kjøper jeg ingenting.

Når begynte du med sminke? 5. klasse. Ufff.... Alt for tidlig.

Hvor mange lesere har du sånn ca hver dag? 300 ca?

Spiser du mye junk eller er du oftest sunn? Normal vil jeg si. Å være alt for sunn er ikke bra. Må unne meg litt potetgull, kaker og is iblant.

Hvor mange søsken har du? 2. En store bror og en lille søster.

Går du forsatt på cheerleading? Ikke for nå fortiden, drar til fysoterapaut. Klarer ikke å løfte 1 kg med venstre armen. Tror ikke jeg kan gå tilbake til cheerleading akkurat nå ...Hva har du lyst til å gjøre i nærmeste fremtid? Jeg vet ikke hvor ofte jeg har sagt det, men jeg skal forhåpentligvis flytte til London når jeg er ferdig med vgs.

Hva skal du ta på videregående i år? Kommet inn på design og tekstil!

Favoritt dessert? Oi... Hm, mango pudding, oste kake, suksess terte, creme brulee, oreo kake, profiteroles, taiyaki, tiramisu ... Ah. Jeg elsker dessert.

Hva er de fineste paret med sko du eier? Jeffrey Campbell Spike

Hvor mange jeffrey campbellsko ha du? Har 3 par.

Digger deg! hvordan får du den gode selvtilliten din fra? God selvtillit? Jeg vet ikke. Nå fortiden tenker jeg aldri på god selvtillit eller dårlig selvtillit. Jeg er bare meg selv :-)

Kan du lage flere videoer? Skal prøve!

Kan du nevne noen gode motebloggere som ikke er så kjent? Hmmm, jeg tror nok ikke jeg kan det. De fleste motebloggere jeg leser er mer kjente enn meg, så det blir kleint å skrive dem som "ikke så kjente". Haha.

Ditt største forbilde? Mamma!

har du instagram? Ja, heter Yubunny. Aner ikke hvorfor jeg heter det, haha.
SpørsmålsrundeHallo! Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde nå. Siden jeg ikke har hatt det på en stund... Håper dere kommer med noen spørsmål, hvis ikke så blir det utrolig kleint, haha. Kommer nok ikke til å svare på video denne gangen. Synes det fortsatt er litt rart å prate foran kamera, så tror det hadde blitt veldig ukomfortabelt å se på.

Spørsmål?

hits