HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Mat

Food diary

Couscous, broccoli, corn, roasted potatoes and carrots.

Spaghetti, salmon and pesto.

Cucumber, eggs, ricecake and crispbread with avocado.

Tortilla Pizza with ruccola, corn, and mushrooms.

To ting jeg er så glad jeg kan gjøre, siden jeg bor alene. Drikke melk rett fra kartongen og lage maten min selv.

 

/Two things I've loved doing ever since I moved out. Drink milk straight from the carton and make my own food.

Grønn morgen

Mmmm, ser det deilig ut? Hahaha! Tror jeg fant oppskriften på grønne pannekaker en gang for lenge siden, og nå har jeg bare gjort litt om på den. Følger egentlig ingen oppskrift da... Bare kaster spinat, egg, melk, mel og salt i en bolle og bare måler det utifra hvordan det ser ut. Masterchef, haha. Nei, men anbefaler det hvis du liker spinat!

 

/Mmmm, does it look delicious? Hahah! Found this recipe on green pancakes a while ago, and now I've just kind of made it my own. I don't follow any recipe... I basically just throw spinach, eggs, milk, flour and salt in a bowl and measure how much of each from how it looks. Masterchef, haha. Bo, but I really recommend it if you like spinach!

Som en drømVerden har blitt et bedre sted å leve i, de har begynt å selge oreo iskake i butikken. 

American breakfastAlltid en vakker morgen når Elin bestemmer seg for å lage frokost. Ble amerikanske pannekaker med nutella og banan i dag. Ikke det sunneste, men hallo. Ja, det er ihvertfall banan på! Spiste vel kanskje 12 eller noe, bittelitt dårlig samvittighet, så tror jeg tar meg en liten treningsøkt før jeg drar ut i dag. Elin er allerede på treningssenteret hun, haha. Skulle ønske jeg var så flink til å trene også... Ehehe.

Hva skal dere i dag?

/Always a beautiful morning when my little sister decides to make breakfast. American pancakes with nutella and bananas. But the healthies, but hey. Atleast theres bananas on it, that evens it out right? Haha

AvoMmmm, avocado. Har vel bare hatt avocado i sushi og andre retter, men aldri spist det alene. Er så mange avocado bilder på tumblr, så jeg bare bestemte meg for å prøve. Det smaker faktisk utrolig godt... Klarer ikke å beskrive smaken. Smaker som en hage. (???)

Skolen i dag var ... Ikke så veldig gøy. Æsj, modellen min har litt større rundt brystpartiet enn jeg trodde, så jeg må sprette opp et av plaggene mine og sy på det nytt. Men det blir jo ikke fint, så jeg vurderer å sy hele på nytt, selvom jeg sikkert ikke har tid. Aaaaugh, jeg er så sta. Men jeg vil jo ikke vise frem noe jeg ikke er fornøyd med!

 

MorningGod morgen! Startet morgenen med en herlig frokost! Youghurt, havregryn og banan. Celine i klassen min spiser alltid det her i lunsjen, så nå har jeg begynt å spise det. Kjempe godt og overraskende mettende. Er egentlig ikke noe flink til å spise sunt, bare fordi jeg synes det som er usunt smaker som regel best... Men har dere noen sunne oppskrifter dere vil dele med meg? Blir skuffet noen ganger over at jeg spiser McDonalds til frokost og slikt... Ikke bra. Så nå skal jeg prøve å spise litt sunnere, men ikke bare sunn mat. Det klarer jeg ikke, haha.

KosGod kveld! I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å spise kake mens jeg ser på noen gamle Doctor Who episoder. Noen av dere som ser på det? Og forresten, noen av dere som har sett den siste episoden som kom ut? Aah, det var så trist! Jeg gråt egentlig hele kvelden i går...

Ellers i kveld skal jeg rydde litt... Pleier å snakke med Elin på Kik, siden hun er på hvitebusser tur, men hun har ikke nett og får ikke tak i hverandre gjennom telefon... Jaja, hun kommer hjem på torsdag!

Hva har dere gjort i dag?

 

01082012
Aaah, håper ikke dette blir ett av de innleggene der jeg bare klager og klager .... men, ja. Jeg har klart å bruke 200 kr på telefonen på under en dag. Hvordan? Jo, Instagram. Er på instagram mindre enn 5 minutter så får jeg melding, "du har 0 kr igjen på saldoen". Fikk helt sjokk og bare hva er det her? hvorfor? Så fikk jeg svar om at jeg hadde brukt 18,6 mb og 1 mb koster 12 kr. Jeg er så smart. Må vurdere å få meg abonnement.

Ellers så koser jeg meg med havregrøt med friske bær som mamma og jeg plukket før i dag og en bok. Ha en fin kveld.

PascalOslo, Tollbugata 11

Mamma leste om konditoriet i H-A. Så vi måtte bare ta oss en tur hit. Pascal i Tollbugata åpnet faktisk i Juni 1995, og det var utrolig fint her inne!  Og kakene var servert nydelig og smakte herlig. Mmmm ... anbefaler å ta en tur hit.

Grilling

Hallo! I dag er jeg ute å griller med familien, og sola skinner! Endelig!!

Hva har dere gjort i dag?

FOTO; FRANKRIKE, MAT

Blir mett bare av å se på bildene...

Det her er ikke engang halvparten av det jeg har spist tror jeg.... Spiste masse, også ble jeg så lei meg for at jeg ikke hadde tatt bilde av det ... Senere blir det et innlegg med antrekk fra Frankrike!

Får ikke blogget så mye i dag. Skal på trening 14.00, kommer ikke hjem igjen før 19.00 siden jeg GÅR hjem.NAM?

hits