HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Skole

Moteshow på Gregers

//privat

Noen bilder fra moteshowet i går på Gregers. Har ikke orket å redigere dem, håper det går fint. Gikk supert, selvom jeg ikke var 100 % fornøyd med hva jeg lagde. Men sånn er det. Forresten alle plaggene er laget fra bunnen av! Litt stolte er vi da, hehe. Har hatt en utrolig travel uke, endelig er det ferie!!

Linda, Jelena, jeg og noen fler har faktisk tenkt til å dra på byen i kveld. Ja, lille meg på byen. 18 år nå. Føles ikke helt riktig, og er faktisk skikkelig nervøs, hahaha!! Men jeg er jo med flotte mennesker, så kommer sikkert til å bli gøy!

Hva skal dere i kveld?

Moteshow, sneek peekHadde tenkt til å ta flere bilder i dag, men var så opptatt med å sy. Var skikkelig konsentrert i dag, og når jeg er det, blir jeg rett og slett jævlig lett irritert. Hahaha, jeg er min værste fiende, fordi jeg vil at alt skal være perfekt. Jeg tror jeg spratt opp hele kjolen min kanskje 6 ganger i dag. Ikke bare det, men når jeg ble ferdig, fant jeg ut at jeg hadde gjort en feil. Og hvis du syr klær vet du at hvis du har gjort en feil, så må du ta opp alle delene av kjolen igjen, og finne den feilen. Jævla dritt. Fikk fikset det da, nå mangler jeg bare hoved elementet av plaggene mine. Plastikk. 

Den øverste kjolen er min, under der er Celine sin, og nederst er Ane sin. En liten sneek peek, vil ikke vise alt siden det blir litt kjedelig hvis noen som leser dette skal på moteshowet. Hvis du vil komme, er facebook arrangemanget her!

/Sneek peek on our fashion show this month. 

Design og sømHei! Det er valentinsdag i dag! Glemte det helt før jeg så folk på instagram poste bilder med kjæresten sin med taggene #valentinesday#boyfriend#girlfriend#love. Hahaha...

Sitter på skolen og gjør ikke en dritt. Kan nesten ikke gjøre noe mer. Har sydd ferdig halveplagget mitt i lerret, og venter på at det ordentlige stoffet skal komme. Skal sy en maxi-skjorte kjole i hvit chiffon. Vurderer å gjøre kragen større... Hm, hva synes dere? Ellers så sitter jeg å surfer på nettet, prøver å finne litt inspirasjon til det andre plagget jeg skal sy. Har ikke peiling. Den kreativeten min er på null. Tror det blir en kåpe/vest av imitert skinn, men de eneste fargene som er i imitert skinn er gull og sølv... Hva faen.

Foto; Frisør og tekstil, Visning

Hei dere. Dårlig med blogging om dagen, så utrolig mye å gjøre. Har faktisk gått på kaffe hele uken og nesten ikke sovet noen ting. Hadde visning i dag, fant ikke noen modeller så Celine og jeg måtte gå selv. Men det var faktisk veldig gøy. 

Legger ut nærbilder av klærne og "behind the scenes" bilder senere, nå må jeg få av meg all sminken!!Hva har dere gjort i dag?

Monsteret fra dine verste mareritt

Hei dere. Sitter på skolen og tegner med ... ja, resten av klassen. Vi har et prosjekt som heter "Monsteret fra dine verste mareritt" der vi skal lage et collage monster med forskjellige bilder av dyr. Også skal vi tegne det etterpå, samme størrelse + detaljer, og etterpå skal vi forminske og alt mulig rart... Kjedelig da, må tegne hvert eneste dinosaur skall, hahah...

Fikk en kommentar i går om at siden jeg skulle til London kunne jeg møte One direction, men de er ikke der da, siden de er på turne. Så ... kjipt. Jaja, blir ihvertfall shopping!
Endelig er det helg, så... Hva skal dere i helga?

hits