HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

august 2014

1408

Colourblock

BW

Details

Home day

NY BLOGG: http://cashmereandcherrypie.blogspot.com

NY BLOGG: http://cashmereandcherrypie.blogspot.com

Hei! I dag sto jeg opp tidlig for å ordne bordet, fordi vi skulle få besøk. En liten farvel middag til Elin og meg, siden Elin reiser til USA om under to uker og jeg reiser til England om under en månede. Det var koselig, og masse god mat. Orket ikke å pynte meg så veldig, så det ble mine Zara jeans, som jeg egentlig lever i nå.Utenom familiebesøk, har jeg egentlig bare vært hjemme. Har prøvd å fikse designet mitt på den nye bloggen min i hundre år nå. Var så fornøyd, så kommer vennina mi og spør meg om hvor "follow" knappen er henn. FINNES DET EN FOLLOW KNAPP??? Jeg er en blogger.com noob. MEN... Jeg har klart å fikse sånn at alle kan kommentere! (TROR JEG)

Ellers så har jeg bare tegnet litt... Bare noen skisser.
Pretty pastel

Jacket Bik Bok / Shirt Blanco / Jeans Cubus / Boots River Island 

Hei! Jeg har bestemt meg for å bytte bloggplatform. Så nå finner dere meg på http://cashmereandcherrypie.blogspot.com. Utrolig trist å forlate blogg.no etter 6 år, men jeg har bestemt meg for å blogge mer på engelsk siden jeg flytter... Men overgangen blir nok ikke for brå! Blir nok en sakte overgang + klarer ikke å gi slipp på blogg.no helt enda, så blogger nå på begge sider.

 

/Hi! I have decided to go over to another blogplatform. So now you can find me on http://cashmereandcherrypie.blogspot.com. So sad to leave blogg.no after 6 years, but I have decided to blog on english since I'm moving soon... But the change won't be too sudden ! It will probably be a slow transition, plus I can't really give up on blogg.no just yet, haha... So right now, I'm blogging on both. (weird I know)

Ripped & striped

 
Top Zara / Jeans Zara / Flanel button up M&T / Bag Thrifted / Shoes Converse

 

Hei! Siden jeg ikke vet hva jeg skal blogge om fortiden og dere ikke har noe imot antrekksbilder, kommer det til å bli mer av det framover. Jeg flytter ikke til England før september, og alle andre har allerede begynt å flytte og begynt på skolen allerede. Føler det begynner å bli litt ensomt nå, men forhåpentligvis får jeg vært med alle sammen før jeg reiser.

I dag er jeg i Lillehammer med Renate! Vi har tenkt til å filme en "back to school outfits" video senere i dag, som forhåpentligvis kommer på bloggen senere. Og forresten! Renate har begynt å blogge igjen, så sjekk den ut!

 

 

/Hi! Since I don't particularly know what to blog about and you guys don't mind outfit pictures, there will be more of it in the future. I'm moving to the UK in september, and everyone else has already moved and started with school. Feeling a bit lonley at the moment, but hopefully I can spend some time with everyone before I leave.

I am currently in Lillehammer with Renate! We are going to film a "back to school outfits" video later today, which is hopefully going to come up on my blog later. And by the way! Renate has started blogging again (in norwegian), så check it out! 


Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

hits