HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Kreativitet/tegninger

Been a whileHei! Jeg lovte at jeg skulle blogge masse i sommer, men det ser ikke ut til at ble sånn alikevel, hehe. Jeg vet ikke, da jeg var yngre hadde jeg så mye å blogge om, men de siste årene har jeg bare hatt så mye å gjøre og så mye å tenke på... Også vil jeg ikke blogge bare for å blogge heller. Også har jeg også vurdert å bytte bloggplatform. Siden jeg flytter til England i september, har jeg planer om å skrive på engelsk, og da tenker jeg det hadde vært best med en engelsk bloggplatform... Eller? 

Det skjedde noe helt fantastisk i går... Inspirasjonen kom tilbake! Haha, nei... Altså jeg har vært litt inspirasjonsdød helt siden mars... Og plutselig i går kom den tilbake, og jeg tegnet fra kl.18.00 til 02.00. 

 

 

/Hi! I promised to blog alot this sommer, but it looks like it didn't turn out that way, hehe. I don't know, when I was younger I had so much to blog about, but the last couple of years I have had so much to do and so much on my mind... And I don't want to blog just for the sake of blogging either. And I've also been thinking about changing blogplatform. Since I'm moving to the UK in september, I've planned to blog in english, and I think that would be better on an english blogplatform... Or?

And oh yes! Something amazing happened yesterday... The inspiration came back! Haha, no... Well... I've had a lack of inspiration since march... And suddenly it came back and I've been drawing from 18.00 to 02.00

 

Portfolio

God kveld! Jeg er tilbake i Lillehammer, og har siden brukt mesteparten av tiden min på å fylle opp portfolioen min. Jeg må fylle den opp med inspirasjon, collage, tegninger, skisser og prøver. Jeg er utrolig nervøs, kunstuniversitetene legger mer vekt på portfolioen, enn karakterer. Eh, ja tror portfolioen faktisk er 70 % av søknaden. Også må jeg skrive et personal statement, som er 20% av søknaden, som jeg ikke enda har startet på. Meltdown. Så jeg har sittet å jobbet med den i noen uker, men føler jeg ikke kommer noen steder. Håper på å få alt ferdig denne uken! 

Ellers så hadde jeg en utrolig flau treningsøkt, der jeg faktisk nesten følte at jeg kom til å besvime. Sånt skjer når man er hjemme i helgen, og er helt "yolo" når det kommer til mat. 

 


 

/Good evening! I'm back in Lillehammer, and I've spent most of my time working on my portfolio. I need to fill it up with inspiration, collages, sketches, drawings and lots of other things. I'm really nervous, because arts universities look more at your portfolio than your actual grade. I think the portfolio actually takes up 70 % of the application. And then I have to write a personal statement, which takes up 20 % of the application, which I haven't even started on. I'm having a meltdown.... ahaha. So yeah, I've been working on this for a couple of weeks, and I'm hoping to get it done this week!

Other than that, I had a really embarrassing moment during my workout. I felt like I was about to faint. Oh God, this is what happens when I go home for the weekend, and feeling "yolo" when it comes to food. 

 

Pen and paperHar bare bodd her i noen dager, og jeg savner alle i Hamar allerede. Men man er vel alltid litt ensom i starten når man flytter til et sted der man ikke kjenner noen? Og alt her er faktisk overraskende mye annerledes enn Hamar. Ikke på en dårlig måte så klart! Bare annerledes!

Uansett, siden jeg ikke kjenner noen her, så har jeg bare sittet inne på hybelen, gjort lekser og tegnet. Vet ikke hva det skal være... Startet med at jeg bare tegnet et hjerte, og plutselig sjedde alt det her... 

 

/Have been here for a few days and I already miss Hamar and everyone there. Hmm, I guess it's normal to be a little lonely in the beginning... Especially if you've moved to a place where you know absolutely no one. And everything is so different here. Not in a bad way of course! Just not used to it yet.

Anyway, since I don't have much to do, I've been sitting in my dorm, studying and drawing. Have no idea how I drew this, it just started with a heart, and suddenly this happened.

Penn og papir

Første dag av prøve eksamen, og jeg tror jeg allerede har gjort noe dumt, haha! Fikk en oppgave som egentlig var ganske lett, men så klart så gjorde jeg det så mye vanskeligere enn det trengte å være. I tillegg så gjorde jeg feil, og nå vet jeg ikke om jeg har nok tid!! Hahaha, vi krysser fingrene på at ting ordner seg.

Ellers så har jeg bare sittet hjemme og tegnet. Er ikke flink til å tegne "ordentlige" tegninger. Men vil si jeg er sånn passe til å tegne kjappe skisser. Gøy når jeg får det til, utrolig frustrerende når jeg ikke gjør det, haha.

 

//First day of trial exam in textiles. Of course, I chose to make something super complicated and it's coming to bite me in the ass. I made a big mistake, and I don't think I have time to fix it... So, uhm. Go me. Oh well, let's just hope it turns out alright, haha.

I've just been home today. Drawing. I really like drawing quick sketches instead of "proper" drawings. Probably because I suck at it, haha.

Sequins, diy

Det her var noe jeg diy'et for ett år siden! Celine sin bukse, og mine paljett bukser ble til en shorts med paljettlommer. Fikk denne av Celine til bursdagen min i år, selvom jeg egentlig skulle ha fått den i fjor! Men snilt av hu å gi den til meg da, buksen er jo Diesel! 

 

/I diyed this last year! Celine's jeans, and my sequin pants turned into a raggedy pair of shorts with sequin pockets. Celine gave it to me on my birthday this year, eventhough she was supposed to give it to me last year. But still, really nice of her to give it to me. I mean, the jeans were from Diesel!

DIY

Hallo! I dag har jeg vært hjemme fra skolen, men har hatt like mye å gjøre uansett... Nesten. Så på mobilen og fant ut at jeg hadde time hos psykologen 0930, gjett hvor fort jeg hoppa ut av senga? Så hadde jeg time hos tannlegen 1230. Fikk visst ikke sove, så da ble jeg heller våken. Kjedet meg litt, så jeg tok fram naglene mine og Iphone dekselet til pappa (unnskyld papi, hihi) og gjorde litt diy greier. Hadde egentlig lyst til å bruke pyramide nagler, men det hadde jeg ikke. Så ble det disse kjegle formede naglene. Ble fornøyd uansett da, hehe! Hva synes dere?

 

/Hello! I've been home from school today, so I did some diy stuff. Was actually thinking of doing this with pyramid studs, but I only had cone studs. Oh, well. I like how it looks anyway. What do you guys think?

Blomster og litt triste ting

God kveld! Jeg vet ikke hva som er med meg denne de siste dagene. Jeg blir så lett irritert på meg selv, fordi jeg ikke gjør ting som jeg føler er bra nok. Så jeg føler meg mislykket i alt akkurat nå ... Ganske trist.

Så bestemte meg for å lage en blomster hårbøyle av noen falske blomstebuketter jeg har hjemme. Brukte superlim, men det funker ikke helt ... Er det noe sånt at superlim ikke limer plastisk, eller er jeg helt på jordet? Blomstene falt av hårbøylen heletiden, og jeg endte opp med superlim på hendene ...Mislykket ... Går og legger meg og prøver i morgen igjen.

111112

God dag! Tok bilder av antrekket mitt i dag, men det er jo så mørkt ute + at det i tillegg regner. Så det ble ikke noen bra bilder. Så i dag har jeg egentlig bare tegnet litt og planlagt noen diy-prosjekter. Har tenkt til å lage et asymmetrisk skjørt av hvitt blonde stoff. Ja, det på det nederste bildet. Har ingen anelse om hvordan jeg skal tegne blonder, så det var min måte å gjøre det på, haha.

Ellers så skal jeg lage et blomsterhårbånd, turban med nagler og kanskje en vest. Har dere noen forslag til hva jeg kan lage?

Tusj og papir

 

DrawSkjørtHei! I dag på skolen sydde vi litt og senere skulle vi tegne noen skjørt, siden vi skal sy det neste uke. Blir ikke det utrolig gøy! Jeg gikk litt amokk med tegning delen, men er det ikke bare bra å ha mange ideer?

Ellers så har jeg vært i turnhallen i dag på første gang på 4 måneder. Ikke så mye å gjøre, men det var morsomt fordet!

22082012

Hallo! Tordnet det hos dere i natt? Det tordnet kjempe mye her i natt, og jeg klarte ikke å sove. Fikk panikk fordi det hørtes ut som om det var rett over huset mitt, men kanskje bare jeg som er paranoid.

I dag på skolen fikk vi besøk av kronprinsen, som var veldig morsomt. Vi snakket masse om verdighet, og skulle fortelle våre verdighetshistorier. Jeg klarte ikke å komme på noe jeg gjorde, så jeg fortalte historier om folk som hadde hjulpet meg, haha. Ellers så har jeg ikke gjort noe i dag. Har prøvd å tegne litt, men jeg vet ikke jeg. Over halvparten av tegningene kastes, fordi jeg ikke klarer å tegne kropper ordentlig ...

When you seek perfection


Føler dere noen ganger når dere ikke er best i noe, at dere bare til slutt gir opp? Jeg pleide å være den som ville være best i alt. Så klart er det umulig, for ingen kan være best i alt (Hvis du er det, congrats) Jeg sammenlignet meg alltid med noen, og det var alltid noen som var flinkere enn meg. Så jeg ble irritert istedet for å øve på ting jeg ikke var så flink i, ga meg opp. 

Men de siste ukene har jeg vært hjemme uten å ha hatt noe å gjøre, så bestemte meg for å ta fram tegneblokken, og øvet på å tegne.

hits