HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Mote

Colour pop!Blazer Zara / Crop top Primark / Skirt Zara / Necklace New Look / Clutch Glitter / Boots River Island

Jeg har blitt så inspirert av stilen til Linda etter å tilbragt 3 fantastiske uker sammen. Stilen hennes er så chic, simpel og fargerik... Og min er eh, jeg aner ikke. Vet aldri hvordan jeg skal beskrive stilen min, fordi jeg føler det begrenser meg. Men ja, prøver å gå med mer farger, siden klærne i skapet mitt består mest av svart, hvit, grå og leopard mønster.

 

/My style has been strongly been influenced by Linda after spending three amazing weeks with her in Brighton. Her style is so chic, simple and colorful, and mine is basically chill, lazy and I don't know... Actually, I have no idea how to describe my style or label my style. I feel like if I do, it would only limit me. But yeah, I'm trying to introduce color to my wardrobe, since my wardrobe usually consists og black, gray, white and leopard print. 

Wish to wear

Comfy

 

Grey

 

 

Sea
Noen antrekk jeg har satt sammen på polyvore. Lagde brukeren min for fire år siden, wow! Så har jeg nesten aldri brukt den. Nei, men er ferdig med alt jeg skal gjøre og nå kjeder jeg meg. Så sitter på polyvore. Skulle ønske plaggene automatisk kom i skapet mitt... 

 

Summer/Spring Trends

All white

Ruffles

 

Graphic

Colour blocking                                                                            /Gifs from Vogue.co.au


Er ikke disse gifs'ene sykt søte?! Været har vært skikkelig fint i det siste, føler at våren er her og prøver å skal prøve å kle meg litt til årstiden. Så ut med min vanlige "all-black" og prøver å få inn litt farge i antrekkene. Alltid fulgt alle trendene, men jeg alltid så sen når det kommer til å bruke dem. Sånn som, i vinter solgte de masse pelsvester på Bik Bok, og jeg synes det var skikkelig fint, men jeg kjøpte det aldri. Ellers så kjøper jeg de alltid når de er "ute av trend", men det bryr jeg meg ikke så veldig mye om. Så nå har jeg sånn insane greie med at jeg må skaffe meg en pelsvest, men så er det jo ingen som selger det lenger! Så nå skal jeg hoppe meg på trendene litt tidlig, haha. Elsker store mønster trenden. Striper, ruter og blomsterprint. Men jeg er på shoppe stopp, så får vel se om jeg får diy'et noen ting, eller sydd noe selv. Gleder meg til våren!

Din favoritt trend til våren?

 

/These gifs are so cute!! Spring is here soon, and I'm trying to prepare myself in fashion. No more of the normal "all-black" outfits. I need to try to get some colours into my life. I've always been following the trends online, but never actually wore any of them. Well... Sometimes I buy them, but somehow I wait till they're kind of "out of style again", which I don't really care much about. I have an insane thing right now that I need a faux fur vest, but in december, when they were everywhere, I wasn't thinking of getting one. Stupid me. Anyway, I love the graphic trend. Stripes, checks, spots, flower pattern, you name it. I can't shopping band right now, so I guess I have to diy something or sew it myself. Can't wait till spring!

What's your favourite spring trend?

Flowery


Bik Bok

Fikk denne kjolen av mamma til jul. Trodde den ble stjålet da det ble innbrudd sammen med de andre klærne, men så fant jeg den igjen. Lå på gulver under en haug med dritt. Åh, glede. Synes den er så fin, tror jeg har tatt den på annen hver dag, selvom jeg aldri vet når jeg får brukt slike kjoler mer, sukk...

Inspiration

indvlge:
COLORFUL FASHION / STREETSTYLE! Message me and I?ll check you out, need more blogs to follow xx

fashion-clue:
fashionclue.net

deliberatefool:
That skirt
exhalevogue:
Nicole Warne in D&G

d-as-h:
indvlge:
COLORFUL FASHION / STREETSTYLE! Message me and I?ll check you out, need more blogs to follow xx
gorgeous colors
beau-cherie:
frida

Bilder funnet på tumblr


Inspirasjonsdød og sliten... Skrev en bokanmeldelse uten å ha faktisk lest ferdig boken og hatt et samfunnsfag framlegg om et tema jeg ikke har peiling om. Og utrolig nok gikk det helt greit. Hahaa..

Chanel

/Style.com

Debatt om ekteskapsforhold for homofile skaper hysteri i Frankrike. På Chanel haute couture-visningen overrasket Karl Lagerfeld ved å avslutte visningen med to lesbiske bruder, som viste at han støttet ekteskap mellom homofile. Ble helt overrasket da jeg så visningen. Positivt overrasket, så klart! Chanel er jo verdens mest kjente merke, så det kan jo bidra med å gjøre en forskjell.

Hvis dere vil se visningen, kan dere trykke her. Anbefaler dere virkelig å se den. Stemningen mot slutten var veldig dystert, men vakkert. Åh ... Og ikke minst klærne, dere.

Hva synes dere om dette?

Two-Tone Zip Jacket

Zara

Skulle ønske jeg kunne få meg en jobb snart. Har enda ikke fått svar på søknadene mine. Hvis jeg hadde nok penger, hadde jeg nok kjøpt denne jakken på et blunk.

Riot PlatformBilder fra http://blog.nelly.com/fannylyckman og Nastygal

Aaah, har ønsket meg disse skoene helt siden jeg så de på Annette Haga sin blogg. De solgte noen lignende på nelly.com fra sixtyseven, men siden jeg har så flaks heletiden, så hadde de jo ingen i min størrelse. Og nå er de utsolgt... Ser ikke ut som de får de inn igjen heller. Æsj.

Men nå har jeg gått rundt i byen og sett etter jobb. Skal skrive en søknad etterpå, og bare håpe at jeg får jobben. Har ikke fått svar fra de 5 andre stedene jeg sendte søknad....

Lanvin S/S 2013

Lanvins' vår/sommer kolleksjon. På starten var det mest svart-hvitt, men etterhvert kom det litt farger. Uvanlig farge til våren? Vanligvis er det sterke eller lyse farger, beige og bruntoner som blir mest brukt. Mot slutten av showet kom det to kjoler som var neon rosa og sterk gul farge. Min favoritt er den beige/grå kjolen og gull detaljer i midjen.

Marchesa S/S 2013

//vogue.com

Georgina Chapman og Keren Craig... Nydelig!

Tadashi Shoji Spring 2013


God dag! I dag dro jeg tidlig hjem fra skolen fordi jeg kastet opp. Ough? Jaja, har fått sovet litt og føler meg litt bedre. Ellers så har jeg sett på videoer fra New York Fashion Week. Ser utrolig mye fint, og jeg blir så inspirert. Kan ikke vente til jeg lærer mer om søm på skolen! Her er vår kolleksjonen til Tadashi Shoji som er en av mine favoritt designere. Vakkert, ikke sant?

 

H&M Women Fall/Winter 2012/13

Dekorativt, burgunder, svart, gull, mønstre, brede skuldre, tomboy, men samtidig feminint. Hva synes dere? Jeg personlig elsker det!

Secondhand

Fikk mamma sin gamle jakke. Synes det er utrolig fin, men den er litt stor og litt for ... blå for meg. Men jeg finner nok en måte å bruke den.

Shoes

Endelig har jeg fått satt opp hylla. Er så fornøyd!

Panther, lace & leather

Skinn vest - Gina Tricot // Topp - Bik Bok // Shorts - Bershka // Sko - JC

hits