HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Innkjøp

New in


Bik Bok


Skull Kremmerhuset / Necklace Gina Tricot

Herregud, i dag har jeg nesten gått en hel dag uten nett. Er hjemme i helgen, og nettet er nede, og ikke funker telefonen eller tven heller. Ja, skikkelig first world problems, haha! Nei, men det eneste jeg har tenkt på er "men jeg må jo blogge!?" og har ikke klart å slutte å tenke på det. Så bruker 3G nettet på mobilen på pc'en. 

Har shoppet litt de siste dagene. Som vanlig kan man se hvor fargerik jeg er, hehe. Kjøpte blant annet en sølv hodeskalle, som egentlig var et lite innpulskjøp. Ikke har den noen som helst funksjon bortsett fra decor heller, men jeg har blitt utrolig glad i den! Renate og jeg kaller han/hun/den Per.


 

/Oh my god, today I've almost gone the whole day without internet connection. I'm home for the weekend, and the wifi is down, the phone isn't working and neither is the tv. Yeah yeah, first worls problems, haha. I know, but I've been really thinking about blogging today, and I couldn't stop thinking about it. So I'm actually using my 3G on my Iphone.

I've been shopping for bits and bobs for the past couple of days. You can see how colourful I am, as usual, hehe. I also bought a silver skull, for no particular reason... I have no idea why I bought it, but I'm actually quite fond of it now, eventhough it serves no purpose other than decoration. Me and Renate have started calling him/her/it Per.

Blå grønn oransjeHei! Har bodd ute på terrassen de to siste dagene. Endelig kom solen frem! Var på maxi og kjøpte denne clutchvesken fra H&M. Har gått forbi den utrolig mange ganger og tenk "Oi... Se på den." Også hver gang jeg har gått innom, så har jeg sett på den. Og for noen dager siden lå den på salgshylla til 50 kr. Faen heller, den er jo egentlig dritkul. 

Nå sitter jeg foran kofferten min og grubler skikkelig... Plutselig ble pakking noe av vanskeligste jeg har gjort. 

 

 

/Hello! I've been living on my terrace the last few days. The sun is finally out! Lately I've been looking around, and I saw this clutchbag from H&M. Everytime I saw it I was like "Oh my... Would you look at that." And since that, everytime I went into H&M I've been looking at it. And a few days ago it went on sale, and I bought it. I mean, the bag is actually pretty amazing, right?

 

Cut-outHar dere hatt en fin sommer så langt? Jeg har ihvertfall ligget i sofaen sett på fimer, spilt pokemon og animal crossing. De eneste gangene jeg går ut er faktisk når jeg skal trene. Hehe, men i dag har jeg vært med Malin på maxi. så my kaos, men så er det jo meg og Malin. Brukte en og en halv time på å finne hverandre fordi Malin ikke hadde strøm på mobilen.

Ellers så er det så mye salg i butikkene, og kjøpte meg disse skoene fra Bianco til 149 kr. Har ønsket meg dem så lenge! 

SecondhandJeg vet jeg er på shoppestopp, men jeg klarer det ikke. Var med Oda på maxi i går, men før det dro vi på bruktbutikken. Var ikke så mye der i går, men jeg fant denne nydelige genseren til 20 kr! Elsker rose detaljene på den. Så også en drit fin sennepsgul oversized genser, men den var ikke helt i god stand... Vurderer faktisk å dra tilbake å kjøpe den, hehe.

 

/I know I'm on a shopping band, but I just can't... Went to the mall with Oda today, but before that I went to the thrift shop. Didn't find much, but I bought this lovely sweater for 20 kr, which is less that 2 british pounds. Love the flower detailings on it!

New

Ebay

Endelig fikk jeg plaggene, og jeg er så fornøyd! Begge plaggene til sammen var over 200 lappen. Røver kjøp. Elsker deg, ebay. Eneste som er positivt med å bli 18 for meg er at jeg kan selv bestille ting fra nettet, istedet for å få noen andre til å gjøre det for meg. Tightsen sitter som et skudd, men skulle ønske genseren var litt større. Den er ikke liten, den passer perfekt... Men jeg liker store gensere. Ellers så er den skikkelig deilig. Føler meg så hipster i den, hahaha.

 

Monster platform


Nelly.com

Endelig har jeg fått skoene mine! De er helt syke, jeg elsker de! Faktisk ikke så vanskelig å gå med, men gnager meg litt rundt tærne siden den har en spisstupp. Ja ja, de er jo helt nye. Blir sikkert bedre etterhvert.

Og samtidig mens vi snakker om sko. Jeg har vurderer å selge mine Jeffrey Campbell Lita Spike. Er ikke helt sikker enda, vet ikke om jeg har sjel til å gjøre det. De er så fine, men jeg bestilte de i en størrelse for liten, og derfor så har jeg ikke brukt de så mye. Må tenke på det og spørre Mamma. Ja, mamma hjelper meg med å bestemme meg, haha. Men skriver ihvertfall ett innlegg om det hvis jeg skal selge de.

SheInside

//Sheinside.com

AAAAH, kvaliteten blenner meg. Jeg har fått søskenbarnet mitt til å bestille disse til meg fra SheInside, er jo ikke gammel nok selv! Har sett så mange instagram bilder av disse plaggene, og hver gang tenker jeg "Hvor, hvor, hvor?!". Endelig fant jeg det, hehe! Åh, blir aldri lei galakseprint, det er så magisk! Føler jeg har samme forhold til det som nagler, egentlig. Kommer nok alltid til å like det!

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg får plutselig dårlig samvittighet av å skrive om slike overfladiske ting... Vi snakket litt om blogging i norsken, og læreren min sa noe at fleste bloggere reklamerer for seg selv og er overfladiske, skriver om mote og "fysj a meg". Følte at jeg falt helt innenfor den kategorien... Hmm, men jeg liker jo å skrive om ting som ikke er så seriøst og alvorlig, humøret mitt synker jo ned til Jordas kjerne, haha!

Silver detailing
Kjøpte dette nydelig beltet fra Gina Tricot for bare 20 kr. Kjøpte det i en ganske liten størrelse, får det så vidt rundt hoftene, men jeg har egentlig tenkt til å bruke det i livet til høytlivs skjørt, shorts og kanskje kjoler. Kan ikke vente med å bruke det!

Melecia


Sko fra Nelly / NLY Melecia

Hei søte dere! Jeg hadde virkelig ikke lyst til å dra på skolen i dag pågrunn av håret mitt. Så klart var ikke det en god grunn for mamma å ikke dra på skolen, haha. Selvtilliten min er på null akkurat nå, selvom det jeg later som jeg har litt selvironi. Følte at alle ga meg "hva faen" blikket, men i virkeligheten så kunne de sikkert ikke brydd seg mindre. Ja... Jeg gjør alt verre i hodet mitt. Men nå sitter jeg trygt her hjemme, og har ikke tenkt meg ut i helgen. 

Ellers så har jeg hentet pakken min fra Nelly med disse fantastiske skoene i itillegg til noen klær. Ah, har ønsket meg disse skoene kjempe lenge, og endelig er de på 70%. Tålmodighet er bra, nesten alt jeg vil ha kommer på tilbud èn gang.

Nye dufterGod kveld! I dag har jeg vært litt rundt overalt med familien. Vi har kjørt broren min tilbake til skolen, så kjørte vi rundt og shoppet litt. Elsker salget etter julaften og nyttår! Fant ikke så mye jeg hadde lyst på, men fikk kjøpt meg litt.

Elin og jeg fikk kjøpt oss nye parfymer. Åh, jeg bare elsker sånne sett der man får en full size og en liten travel size til å ha i vesken. Utrolig praktisk. Elin kjøpte Juicy Couture og jeg kjøpte Burberry.

Snake

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

God kveld! Det har vært søndagsåpent i dag, og det blir det helt fram til neste år, woho! Håper Bik Bok har salg på kjoler igjen snart, for det er en kjempe fin kjole jeg har lyst på. Det var det forrige søndag, men da var det jo så klart stengt her i Hamar.

Dro på maxi med Elin og mamma i dag og fant denne øredobben! Seriøst, hvis noen av dere har fulgt med på bloggen min i noen år, så fant jeg et bilde av en slik øredobb og spurte dere om hvor det var mulig og få tak i den. Alle sa ebay, men nå har de endelig fått inn sånn på Glitter. Hurra!

Studded moccasins

God kveld! I dag har vi vært på shoppingtur på El Mirador, Las Terrazas og Atlantico. Må si det var mye utvalgt av klær og sko der, selvom jeg ikke kjøpte så mye. Prøvde å finne den perfekte tweed jakken, men fant den så klart ikke, men Elin på en annen side kjøpte halve kjøpesenteret.

Kjøpte et par sko fra Zara som jeg er veldig fornøyd med! Nesten halvparten av prisen du får i Norge! Ah, fikk ikke kjøpt jakke, men jeg er kjempe fornøyd med sko.

ShreddedGina Tricot

Nytt

Hei! Fikk ikke blogget i går fordi nettet ville ikke fungere før kl.00.30 på natta ... Men endelig er det fredag, og jeg fikk melding fra specsavers om at brillene mine var klare. Ah, er så glad! Og ikke bare det, men "Live while we're young" av One Direction er ute. Har dere hørt den enda? Elsker den og jeg kan allerede teksten utenatt, haha! Og videoen .... aaaaah, videoen. Alt jeg sier er basseng. Bare se den dere, heheh.Briller fra French Connection

Noen planer for helgen?

Nytt

God kveld! I dag har jeg har glemt helt at vi skal ha engelsk muntlig oppgave i morgen, så jeg har jobbet med det i hele dag i tillegg til å dra til fysioterapeuten. Ellers skal jeg øve på det jeg skal si og ... ja,det er vel det.

Jeg har fått skikkelig akne i pannen ... Har ingen anelse om hvorfor eller hvordan jeg har fått det. Sikkert fordi jeg har spist så mye kaker og sånt... Huff. Men nå skal jeg slutte med det, hehe! Forresten, på bildene over er det jeg kjøpte på Bik Bok i går.

Secondhand

Dro innom gjenbrukshallen i dag og fant et skjørt og en veske. Vesken ser helt ny og ubrukt ut, og gjett hvor mye den kostet? 10 kr! Jeg er veldig fornøyd.

Pleated skirt


Gina Tricot

Husker før da de hadde slike skjørt på H&M. Så dum som jeg er hadde jeg da utrolig lyst på de da de ble utsolgt på H&M, så jeg har gått rundt å angret på at jeg ikke kjøpte den ... Men så, så jeg denne på Gina Tricot. Ah, gleder meg til å bruke det!

Perfect nude
Nelly.com - Nelly White Label

Hallo! Dro på postkontoret og hente disse nydelige skoene, en kjole og en hvit bukse. Har lett etter et par klassiske beige sko, og har endelig funnet dem. Ikke for høye, og ikke for spisse. Føler at jeg kommer til å få brukt dem til alt!

Ellers så er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med den buksen jeg bestilte. Den er utrolig fin, åpen på sidene og utrolig nydelig stoff. Men den er gjennomsiktig. Kanskje jeg skal prøve med beige undertøy eller en hvit sykkelshorts under .. Eller? Har dere noen forslag?

Gold

Ops, kjøpte noen smykker igjen. Men til bare 19 kr! Og jeg har ønsket meg en above-the-knuckle ring kjempe lenge. Skulle bare ønske jeg kunne finne en vanlig sølv.

Smått
Stoff - Panduro // Beret - H&M // Ringer - Bik Bok

Små ting jeg kjøpte fra da jeg var på Maxi i går. Ringene kostet faktisk 10 kr. Fant utrolig søtt stoff fra Panduro som jeg har tenkt til å lage putetrekk av.

NyttNyx soft matte Lip Cream - Tokyo, San Paulo, Wet N Wild - Knock on wood, Krage - Her (adlink)

Hallo! I dag hentet jeg pakken min fra Nelly. Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å prøve Soft Matte Lip Cream fra Nyx, men utrolig kjedelig at de fjernet den fargen jeg ønsket meg mest fra bestillingen (Nys Soft Matte Lip Cream i fargen Antwerp). Men får bare bestille den en annen gang. Elsker dem allerede. Det er som silke på leppene.

Beskrivelsen på pakningen:

"It's not lipstick, nor is it gloss. It's like nothing you've experienced before. It's lipstick cream that goes on silky but looks soft matte."

Ja, ellers så bestilte jeg meg øyenskygge pallett fra Wet n wild + kragepynt. Ingen av produktene er testet på dyr.

Secondhand

Hallo! I dag har jeg tilbrakt dagen min i Elverum. Dro på sykehuset for å sjekke armen, og alt var fint. Så dro vi litt rundt i Elverum for å shoppe litt, også så jeg en liten brukt butikk. Utrolig mye fint, og mamma hjalp oss med å prute. Fikk 2 jakker for 75 kr, og en av dem er Gerry Weber. Wow. Jeg kommer aldri i mitt liv til å finne en Gerry Weber jakke til 37 kr igjen. Jeg er så fornøyd!


Hva har dere gjort i dag?

Jeffrey Campbell & NLY shoes

Endelig har pakken fra Nelly kommet! Kjøpte to par sko, ett par fra JC og ett annet fra NLY. Nelly skoene tror jeg skal være en etterligning av UNIF hellraisers som ikke er innenfor mitt budsett akkurat nå + i tillegg var begge parene på tilbud. Jeg er så fornøyd! Jeg har bare lyst til å dra til Gran Canaria nå, og gå rundt i disse skoene!

NLY Shoes

Jeffrey Campbell Puffer


Nytt

Bik Bok

Only


Cubus


Secondhand

Bik Bok

Hallo! Er det noe galt med bildekvaliteten, eller er det bare jeg? Kanskje jeg har tullet med noen instillinger på kameraet mitt, hmm.

Jeg er utrolig sliten i dag ... Tenkt å ta meg en liten tur på maxi innom body shop og apoketeket for å finne noe som hjelper urenhud, har dere noen bra produkter å anbefale? Ellers skal jeg rive ned det gamle skapet mitt, og kanskje sette opp det nye.

"Book lovers never go to bed alone."

Hallo! Kom hjem fra Maxi med mamma for en time siden, og det var tilbud på Gravdahl på bøker ... 3 for 2, så jeg kjøpte 6 bøker i dag! Hjelp, haha. Angrer faktisk på at jeg ikke kjøpte de andre tre jeg hadde lyst på ... Men jeg kan kjøpe dem en annen gang. Har hørt så mye om Game of Thrones bøkene, så tenkte å kjøpe hele serien, men de hadde bare den første og siste boken ...

Mamma og jeg har diskutert ferie, og vi er usikkere på om vi vil til Gran Canaria eller Dødehavet.... Hmm....

Har dere lest A Games of Thrones?

hits