HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Cheerleading

International childhood cancer day


Hei! Jeg sover over hos Renate i helgen, og i dag har vi hatt en oppvisning i Øyerhallen i sammenheng med den internasjonale barnekreftsdagen. Det var utrolig gøy, og det virket som om publikum likte det, selvom vi ikke egentlig hadde noen rutine. Vi bare gjorde noen stunt til musikken, hoppet og danset litt. 

Ingen av oss som var med hadde stuntet noe særlig med hverandre før, og vi fant ingen bakbase som kunne steppe inn, så da endte det med opp jeg ble der! Men jeg er utrolig stolt av oss, vi var flinke til å improvisere og vi sto på alt! Hva har dere gjort i dag?

 


 

/Hi! I'm sleeping over at Renate's for the weekend, and today we had a cheer show in during the international childhood cancer day. It was so much fun, and it looked like the audience liked it, eventhough we didn't really have a routine. We just did some stunts, jumps and danced a little.

None of us have actually properly stunted with eachother, and we couldn't find any backspots, so I had to step in. But I'm incredibly proud of us, we didn't fall on any of the stunts and we did a good job improvising, haha! So, how was your day?

Up in the airHjelpes, vi hadde 3-4 timer norsk i dag. Leste en bok fra 1886... Gjesp.

Nei, men i dag har jeg gledet meg utrolig mye, fordi det har var åpen dag på Lillehammer Cheerleader lag. Jeg har gruet meg kjempe lenge fordi jeg har vært usikker om jeg kan trene etter operasjonen. Men det virker som om alt går bra, og da blir det NM på meg i mars. Herregud!!! Jeg er rett og slett i lykkerus. Har hatt pause i snart 2 år nå. CHEERLEADING. ÆÆH.

 

/We had norwegian class for 3-4 hours today. Help. And we had to read a book from 1886, yawn.

But anyway, I've been so excited today, because it was a open hall at Lillehammer Cheer Team today! I've been a bit nervous, because I didn't know if I could continue after my surgery. But everything seems alright, and that means that I'm going to Nationals in march. Oh my God!!! I'm in utter bliss right now, I've had a break for almost 2 years now. CHEERLEADING. AAH

Bilder fra NM 2013

Bilder jeg tok på NM i går! Det var utrolig gøy, og alle var helt sykt flinke. Dagene etter NM blir jeg alltid motivert til å trene igjen, så jeg sitter her og tøyer og gjør styrke mens jeg ser på dag 2 av NM. Nora fikk gull i sin kategori!! Gratulerer Norakrølle!

 

/Photos from nationals day 1. It was so much fun, and everyone was killing it. Days after nationals, I always get so much motivation to work out again. So I'm sitting here watching day 2 of nationals while I do sit ups and stretch, haha. Nora and her team got 1st place in their category! Congrats Noracuurls.

NM 2013

God morgen! Nå sitter jeg på tog til Lillestrøm. Rakk ikke det første toget, så måtte sitte på stasjon i en time... Men det er NM i cheerleading i helgen! Uheldigvis, så skal jeg ikke delta i år pågrunn av den dumme skaden. Åh, det er så trist. Det blir drit gøy og samtidig tortur når jeg kommer fram, for jeg kommer til å være så sjalu på alle som går rundt i drakt og sløyfe. Men det blir nok sikkert mer gøy enn tortur, for jeg skal ta masse bilder, videoer også ser jeg sikkert noen kjente fjes! Hva skal dere i dag?

Og det kommer på tv! tv2 sumo, hvis dere vil følge med dere også!

 

/On the train to Lillestrøm, it's cheerleading nationals this weekend! Sadly, I can't participate because of stupid my injury. Sad, I know. But it's going to be so much fun and at the same time torture because I'm going to be so jealous of people walking in uniforms and bows. Oh, well.  But it will probably be more fun than torture, because I'm going to take pictures, film clips, and maybe possibly see some familiar faces!

YesterdayMeg og Hèlen (http://paperfly.blogg.no)Eiker Open '12


Nora, Nora og meg.

God kveld! I dag ble det litt sen blogging, siden jeg har vært på Eiker Open i dag. Det var kjempe gøy og alle var kjempe flinke! Kommer nok til å legge ut flere bilder i morgen, siden det er så sent i dag og jeg ikke rekker og redigere alle bildene.

Får så utrolig lyst til å trene, men jeg må fortsette med terapien min... Ja, håper jeg får begynne på cheerleading igjen så fort som mulig. Jeg savner det sånn!

Hva har dere gjort i dag?

Motivasjon

Har vært sengeliggende i dag fordi jeg har vært syk. I går spurte jeg Nora om jeg kunne få autografen til Erica (som går på cheer extreme) fordi Nora var på The Ultimate Cheer Camp. Kunne så klart ikke dra selv fordi jeg har skadet albuen. Utrolig synd, men jeg spurte Nora om hun kunne gi meg autografen hennes. Så postet hun en video på facebook på siden min, så var det Erica som ønsket meg god bedring. Og hun har autograf til meg også da! Aah, jeg har lyst til å trene så fort som mulig igjen!

Første gang jeg faktisk er motivert til å dra til fysioterapauten min og bli bra igjen!

Endelig

Hallo! I dag har jeg trent i hele dag. Utrolig nok. Nå er det ca. 4 måneder siden jeg opererte i albuen, og nå får jeg nesten bøyd den helt. Det som er litt dumt er at arret er litt ekkelt, og jeg er litt flau over det, men ellers er alt flott. Aaah, klarer ikke beskrive hvor glad jeg er! Men jeg har fortsatt stolper og skruer i, som jeg lurer om jeg skal ta ut ... ? Jaja, skal til legen om en uke igjen.

I dag tøyde jeg ordentlig for første gang på 4 måneder. Det var pain. Kjente det i ryggen for å si det sånn. Men jeg er kjempe fornøyd. Ignorer utseende mitt på bilde. Har ikke på meg sminke, og håret i en slapp klump, beauty.

 

Hva har dere gjort i dag?

Brudd i albuen og operasjon

Var i Tigers hallen i dag og trente. Klarte å få albuen ut av ledd og et brudd. I morgen blir jeg lagt inn på Elverum og skal opereres. Så blir ikke mye blogging framover!

Cheer video; HCT Angels Senior Warriors

Satt sammen noen klipp fra treninger. Ikke så lang, siden de fleste videoene vi har er egentlig bare at vi sitter og har latterkrampe, haha.

VIDEO; CHEER CAMP

En video satt sammen fra Cheer campen jeg var på for litt siden. Det var kjempe gøy, og vi gikk back to basics :) Det var egentlig ganske greit, siden det er ganske lenge siden jeg har stuntet. Starter med trening igjen på søndag. Hallelujah, back in the game liksom!

Uansett, fant ut i dag at det er et nytt lag i Elverum og at det er ei fra Oslo lagene som trener der. Hmm, tar meg en tur med jentene og sjekker det ut. Vil gjerne prøve noe nytt, og nytt lag er kanskje en god start!

Hva driver dere med i fritiden?

CHEER CAMP; BILDER

"Stunting, playing. Nothing could be better. Ultimate Cheer Camp, bringing friends together!" - The Ultimate Cheer Camp.

Hei dere. Kom akkurat hjem fra verdens beste cheer opplevelse hittil! Har hatt en super helg med masse stunting og høye kast! Ble kjent med mange nye mennesker! Og ikke bare det, men vi hadde fantastiske (og morsomme) trenere. MADDIE GARDNER VAR DER. Jeg ble litt starstruck da.. Haha!

Gleder meg masse til neste år!!!

Helene og Maggieee


Meg i Bow n arrow


Maggie i scorp


Maggie i toss


Trenerne våre


Fra venstre: Malin, Madde Gardner og Maggie


Fra venstre: Helene, Maddie Gardner, Maren og meg.

Hva har dere gjort i helga da?

CAMP

Hei dere! Jeg er på cheerleadinga camp og blogger fra iPaden til Maren! Nettet på hotellet funker ikke, så skikkelig handy med iPad med gratis nett! Jeg får ikke lagt ut noen bilder, kjipt. Men jeg koser meg kjempe masse, og verdensmesteren Maddie kommer i morgen, I can't wait!!!!!!!!!

THE ULTIMATE CHEER CAMP

Cheer  camp i helga, gleder meg! Vet ikke om jeg får blogget!

BILDER; TØYING - CHEERScorpion, på det siste bildet prøver jeg på en deadly (rette ut benet). Har hatt skade i ryggen, så har ikke prøvd det på en stund. Må klare det snart...........

Bow n arrow


Scale


Tøyer fortsatt.......

Og styrke i benet!! Skal klare å holde den der i minst 10 sekunder!!!


Tøyer dere ofte?

TIME OF MY LIFE; NM 2011

Seriøst, NM helgen er de beste dagene i livet mitt! Koser meg kjempe mye med jentene mine på bursdagen min, og vi kjørte nesten helt feilfritt! Jeg er utrolig glad og stolt av alle jentene!! I kveld blir det bankett. Jeg gleder meg masse. Åhhhh, time of my life ♥

Hva skal dere i dag?

NM 2011

Hei dere! Endelig framme på Brustad i Stokke etter 4-5 timer i buss. WOOH! Det var kjempe gøy da, selvom jeg sov ganske mye. Blir trøtt av å kjøre buss, haha! Nå skal vi chille in our crib. YEAH.

Det er bursdagen min i morgen. Jeg blir gammel, yay....... OG VI SKAL KONKURRERE I MORGEN. NERVEVRAK.


Kristin og Vickyyyy

Hva skal dere i dag?

Ønsk oss lykke til?????? heheh

NM I CHEERLEADING & CHEERDANCE

ÅHERREGUDÅHERREGUDÅHERREGUDÅHERREGUDÅHERREGUDÅHERREGUDÅHERREGUDÅHERREGUD

Jeg gleder meg helt sykt! Drar om noen timer, Jippi! Gleder meg skikkelig. NM er liksom de 2 beste dagene i året! Skal kose med masse og ha det kjempe gøy! Skal også møte Madeleine som jeg ikke har sett på lenge. WÆH! Ønsk oss lykke til!Hva skal dere i dag?

VIDEO; CHEERLEADING

En samle video Vilde har laget, digger den! Hun er kjempeflink!! Men ja, jeg har helt sykelig vondt i magen så jeg tror jeg må legge meg ned litt, tudeluu!

Besøk cheerbloggen vår! Trykk HER

 

Hva gjør dere i fritiden?

Yu Lin XOXO

VIDEO; Cheerleading - Tigers Summer Open 2010

Her er video av oss fra konkurransen :-)Hva synes dere?
hits