HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Skjønnhet, sminke og hår

Natural At Night
Fikk "Natural At Night" paletten fra Too faced av Elin til jul! Fikk den for noen dager siden, fordi Posten klarte å rote bort pakken... Men nå har jeg fått den, og den er så fin! Er så glad for at det er noen matte øyenskygger i paletten som jeg kan bruke til hverdags, i tillegg har den noen kjempefine glitter øyenskygger som kan brukes når man skal ut på byen... Ikke at jeg er så veldig ofte ute heller, men hehehe.


 

Got the "Natural At Night" eyeshadow palette from my sister for christmas! Got it a few days ago, since the package got lost in the mail... But I finally have it, and it's gorgeous! I'm so glad there's a couple of matte colours which I can use everyday, plus it also has beautiful glitter eyeshadows aswell that would be so pretty on a night out on town... Not that I go out that much, hehehe. 

 

DIY Cellulite Scrub


Har ingen planer i dag, så tenkte jeg kunne lage en liten skrubb, som hjelper veldig mot celluliter! Har brukt denne skrubben i noen måneder nå, og elsker den. I tillegg til å bruke skrubben er det viktig å trene regelmessig og holde seg unna junkfood for å minske/forhindre celluliter.

Har forenklet oppskriften litt, fordi jeg lever på 300 kr i måneden... Og har ikke råd til å kjøpe noe mer enn det jeg har.

Oppskrift:

1/2 kopp kaffepulver (kan bruke hva slags type dere vil, finere eller grovere)

1/4 kopp sukker 

1/4 kopp olivenolje eller kokkosolje.

Ekstra:

1/2 spiseskje honning.

 

Fordeler med disse ingrediensene:

Kaffe: Koffein inneholder naturlige antioksidanter som kan redusere aldring i huden. Koffein øker blodstrømninger, strammer huden og reduserer celluliter. 

Sukker: Inneholder naturlig Glycerol Acid som jevner ut hudtonen og fjernen døde hudceller.

Olivenolje: Inneholder mye vitamin E som lindrer og helbreder huden. Er fuktighetsgivende og reduserer aldring i huden.

Honning: Inneholder naturlige antioksidanter og er fuktighetsgivende. Hjelper mot kviser.

 

Bruker 2 ganger i uken. Kan brukes overalt på kroppen, men anbefaler finere kaffe hvis det skal brukes på ansiktet.

Lurt a bruke den i dusjen, hvis ikke så blir det skikkelig søl.


 

/Coffee cellulite scrub:

Ingredients:

1/2 cup of ground coffee

1/4 cup of sugar

1/4 cup of olive oil

Optional:

1/2 tablespoon of honey.

I love this scrub so much, and it's so easy. Try it, it works wonders! But of course, you have to stay away from junkfood and work out regularly to minimize those nasty cellulites.

Nytt hår
Hallo! Var hos frisøren i går, og her er resultatet! Hvis dere følger meg på instagram, så har dere sikkert sett det. Ja, jeg har klippet meg kort, og farget ombre fra svart til brunt. Fikk ikke ordnet håret mitt så veldig i dag, men ordner jeg egentlig håret mitt noen gang? Haha.

Savner det rosa håret mitt, føler meg så dyster med mørkt hår igjen. Også er det jo kort også! Men liker det, er bare litt annerledes nå. Blir nok vant til det, hva synes dere?

 

/Hello. Dyed my hair at my hairdresser yesterday, and here is the result! Ombre from black to brown. Actually love it, just not used to it yet... But still, I do miss my pink hair. Oh well, but I like my hair now. So it's okay, hehe! And it's so shorts too, aaah.

Hos frisøren

Hallo! Sitter i frisørstolen på skolen, og har nettopp klipt håret mitt kortere enn det jeg hadde planlagt. Men det går bra! Jeg orker bare ikke å ha slitt hår mer, og forandring fryder! Nå skal jeg farge håret mitt litt mer, så... Farvel til rosa fargen! Har filmet litt og tatt bilder, så dere får se resultatet når jeg er ferdig! 

Mailin, Emilie og Anja som farger og klipper meg i dag!

 

 

/Dyeing and cutting my hair today! Shorter than I was thinking, but I just want all of my split ends gone. And change is good sometimes, right? Say goodbye to my pink hair.

Pakke i posten

Seriøst, denne skolen dagen har vært ganske bra og helt på trynet. Fikk 5+ i samfunnsfag, som jeg tok på sparket, hehe. Og fikk 3 i norsk ... Eh, som jeg tok på sparket. Sånn er det, hehe! Kom hjem og det var en pakke som satt der og ventet på meg! Har bestilt meg syntetiske sminkebørster fra Make up mekka. 20 kr for blush brushen, og 49 kr for børste settet med 5 forskjellige børster. Koster 79 kr nå, men det er jo fortsatt billig det! + fikk en gratis øyenskygge!

Nå skal jeg ordne meg, teste ut disse børstene, også skal jeg møte Kristin! Vi må diskutere litt om hvordan vi kommer oss til Telenor Arena og hjem igjen når Biebsen er her, hmmmm... Skal dere på Justin Bieber konserten?

Everyday make-up
Enkel sminke, tok 5 minutter, nå er jeg forsein, må løpe. Snakkes!

 

 

Make-up og hårNå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, tro det eller ei. Utrolig sliten, men det var faktisk veldig koselig. Trine, Martine, Linda og jeg bestemte oss for å bestille pizza til skolen siden vi måtte være igjen og ordne til moteshowet. Ellers så har  vi ordnet litt med hår, sminke, og klær. Jeg sminket en av modellene våre, og prøvde forskjellig på en av øynene. Er så lett å sminke seg selv, men så vanskelig å sminke andre!

Det var skikkelig koselig, med tanke på at jeg er skikkelig usosial... Eller usosial? Jeg har som regel ikke så mye å si, så føler ikke at jeg må tvinge meg selv til å snakke. Men i dag hadde jeg en skikkelig lang prat og en god latter da Trine bestemte seg for å gå til bussholdeplassen med halve håret krøllet og resten rett, hahaha!

Hva har dere gjort i dag?

 

/Had to stay after school to prepare for the fashion show. Finally met our models and they got to try on the clothes, try out hairstyles and make up. I tried doing my models make up. Gosh, it's so much harder to someone elses make-up. Did different looks on different eyes. 

Hair

Åh Gud, bare se hvor flokete håret mitt er. Jeg vurderer å klippe meg snart, og farge håret mørkt igjen. Men samtidig ikke. For jeg elsker faktisk det rosa håret mitt, men det er en skikkelig pain in the ass å passe på det. Dere kan jo tenke dere hvor slitt håret mitt er etter å ha bleket det tre ganger, i tillegg til farging. Floker overalt, og håret mitt brekker. Lide for skjønnheten, men ikke så mye. Sliter med å sove fordi jeg får så mye floker. Æsj, skulle ønske jeg naturlig hadde lyst hår, så jeg bare kunne farge det hvilken som helst farge jeg ville. Men sånn er det ikke da. 

Kommer til å ha rose håret i en god stund framover. Kanskje til etter jeg får av reguleringen? Så kan jeg ta en skikkelig make-over, haha. Nei, men hva synes dere jeg burde gjøre med håret? Trenger noen forslag, for jeg har ikke så mange ideer.

 

/Oh Lord, my hair is just so tangled. I've been thinking to dye my hair dark again, and cut it. But at the same time I don't want to. I actually really really love my pink hair, but it gets tangled easily, it's hard to keep the colour and my hair is just sooo thirsty. You can imagine how damaged my hair is after bleaching it three times. Augh, wish my hair was naturally light, so I could dye it any colour without my hair becoming as dry as the sahara desert. 

Well, I'm going to keep my pink hair for a while. Maybe untill I take my braces of? Then I can do a big make-over? Haha, that would be fun! Anyway, do you guys have any ideas of what to do with my hair? Need some suggestions!

Make-up findsFrom left: 342 Nude, 309 Strawberry, 337 Pink Silver Glitter, 349 Rose Quarts GlitterFrom left: 363 Pumpkin, 367 Lace

Hallo! Da var jeg i London var jeg på jakt etter disse produktene. Sleek Blush by 2 paletten og Nail Paint fra Barry M. Hørt så mye om dem på youtube og utenlandske bloggere, og jeg sitter her og bare "Hvorfor i alle dager bor jeg i Norge?!". Jeg var på jakt etter skikkelige mange produkter også, men herre. Tror mamma hadde klikket på meg, trenger ikke så mye sminke. Men fikk kjøpt foundation, concealer og andre ting. Har tenkt til å lage en video der jeg viser hva jeg har kjøpt, men må vente til jeg får ny pc først. Æsj, tålmodighet. Noe jeg ikke har.

Men uansett, jeg elsker elsker elsker blushene. Hadde egentlig tenkt til å bare kjøpe Lace, men tok Pumpkin ved feiltakelse, men angrer ikke, for jeg elsker begge to! Har tenkt til å gjøre en vurdering, og neste gang jeg skal til England, har jeg tenkt til å kjøpe en ting å gi til en av leserne mine. Så bra er den, at jeg faktisk har så lyst til å dele det med dere!

 

/Hello! When I was in London, I was on a hunt for the these products. Sleek Blush by 3 palette and Nail Paint from Barry M. Heard so much about them on Youtube and international bloggers, and I'm just sitting here thinking "Why the hell do I live in Norway?!". I've been on a hunt for a lot of products actually, but God. My mother would kill me if I bought that much make-up. But I got to buy foundation, concealer and that stuff. Have been thinking of doing a video where I show what I bought (which will be in norwegian, sorry!). But I have to wait till I get a new computer. Ough, Patience. Something I don't have.

Anyway, I love love love these blush palettes. I was actually thinking of only buying Lace, but took Pumpkin by mistake, but I don't regret it, because I love both of them! I've been thinking of doing a review, and next time I visit the UK, I will buy one to give away to one of you guys! It's THAT good, I have to give it to one of you! 

Hårpleie

God kveld! Har hatt en halveis dårlig dag i dag ... Så bestemte meg for å være litt snill mot meg selv midt i uken! Ansiktsmaske, hårkur, skrubb og kake. Ja, kake. Synes at håret mitt har blitt mer vanskelig etter at jeg farget det rosa. Blir helt gummistrikk når jeg vasker det, det gjør meg nervøs. Håret mitt har aldri vært så slitt, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Har tenkt meg en tur på maxi i morgen, og se om jeg får kjøpt en proteinkur.

Nei nei, vet ikke hvor lenge jeg klarer å ha håret rosa før håret mitt detter av, men har allerede begynt å tenke på hvordan jeg skal ha håret etter min rosa-periode, haha!

Hva har dere gjort i dag?

Nytt hår, neon rosa 

Endelig har jeg fått farget håret rosa! Jeg er så fornøyd, selvom det ble veldig neon rosa, og jeg egentlig ville ha pastel rosa ... Men fargen går jo ut så det blir pastel etterhvert! Fargen ble ikke så jevn, fordi jeg hadde farget håret før og da ble ikke blekingen så jevn heller. Uansett, så liker jeg at det ikke er så jevnt. Veldig grungy, og liker det sånn, hehe.

Ah, jeg er så glad! Har planlagt å farge det rosa så lenge nå, og nå er det gjort! Blir så gøy å finne ut hva jeg skal ha på meg på morgenen nå, fordi håret mitt bare popper! Takk til Mailin og Emilie som farget og klippet det for meg!

Nytt år, nytt hårHÅRET SKAL IKKE VÆRE SÅNN. Jeg skal bleket det igjen på mandag og farge det den fargen jeg vil ha. Jeg har skrevet på bloggen at jeg skulle farge det pastell rosa, men det var visst mer arbeid enn jeg trodde, og vi hadde ikke nok tid. Bleket håret masse, og jeg føler at hodetbunnen min kommer til å brenne opp snart. Etter at jeg tok disse bildene bleket vi det engang til, og nå er jeg blondine helt til mandag.

Håret mitt har aldri vært så slitt og tørt før, så nå skal jeg kure det og la det få puste litt før meg skal bleke det igjen og farge det rosa. Seriøst, alt det slitet her bør være verdt det.

Hair talkJeg og håret mitt, vi har et veldig komplisert forhold. Det er fett, men samtidig tørt. Pleide å vaske håret mitt hver dag før, så det er sikkert derfor det har endt opp fett nå. Også Jeg har aldri likt å børste håret mitt, for det ender alltid opp med at det blir krusete, og en annen grunn er egentlig bare fordi jeg er lat.

Fikk venninene mine fra frisørlinjen til å bestille moroccanoil til meg for en litt billgere pris. Står "Kun til salongbruk" Hahahah, opsops. Sshh. Har brukt det engang før da jeg var hos frisøren, og det var kjempe flott! Har alltid tenkt på det å ta olje i håret til noen som har fett hår ikke er en god idè, men det gir en fin glans til håret uten at det blir fett. Så hostet endelig fram pengene til å kjøpe meg en flaske. Og 200 ml holder nok for en god stunn! Jeg er har aldri vært noe særlig flink med hårprodukter, så har dere noen tips til forskjellige måter å bruke hårolje?

InglotFra venstre: Inglot leppestift - 836 og 411, Inglot øyenskygge - 22, Nail Tek neglelakk - Supernova, Sephora mascara

Sminke som Elin kjøpte til meg fra Tyskland/Polen! Tusen takk! Har ønsket meg kosmetikk fra Inglot en god stund. Så utrolig flaks egentlig, hun visste ikke at jeg ville ha det engang. Trodde først øyenskyggen bare var glitter, men så prøvde jeg den ... så ble det en øyenskygge med shimmer? Hm, magisk.

Inglot tester ikke på dyr, er usikker på sephora og nail tek.

SimpleVar på maxi i dag og kjøpte to produkter fra Simple. Elsker sminkefjerneren dems, og har egentlig ikke prøvd noe annet enn det ... Så tenkte å prøve ut disse. Har fortsatt masse urenheter i pannen selvom jeg bruker tea tree oil fra Body Shop og Blemish treatment fra ACO. Aaaargh, så frustrerende! Nei, men jeg gleder meg til å prøve ut! Har dere prøvd produkter fra Simple? De tester ikke på dyr forresten!

Ellers i kveld har jeg drikket suppe og sett på grinefilmer. P.S I love you. Åh, den er så trist... Har dere sett den?

Anbefaling; Wet N wild

Fra venstre: Comfort Zone, Knock on Wood, Walking on eggshells, Silent treatment


Comfort Zone

Øyenskygger fra Wet N wild er fantastiske. Sitter ofte på youtube og ser at folk anbefaler disse øyenskyggene, og fant ut for en stund siden at man kunne få tak i Wet N Wild produkter på Nelly.

Jeg elsker disse øyenskyggene. Sterke farger, glir lett på øyelokket og varer lenge. Spesielt hvis du bruker en primer under. Det er ingen matte farger, de fleste har shimmer, men de øverste i hver palett bortsett fra Comfort Zone er satin. Altså semi-matt. Comfort Zone koster 89 kr og trio palettene koster 69 kr. For kvaliteten av øyenskyggene er det utrolig billig. Og det beste, de tester ikke på dyr!

Det som er litt negativt er at de knuser veldig lett. Som dere ser knuste jeg min Silent Treatment, og prøvde å sette den sammen igjen uten hell. Har ikke brukt den så veldig mye heller, siden når den er knust, og da ble den veldig pulver-aktig. Så kommer til å kjøpe meg en ny Silent Treatment, siden jeg kjøpte den bare pågrunn av den fargen jeg knuste! Den ser veldig ut som MAC sin hypnotizing hvis noen av dere vil gå for noe billigere.

+ Pigmenterte farger

+ Glir lett på øyelokket

+ Varer lenge

+ Tester ikke på dyr

- Knuser veldig fort

- Litt pulver-aktig


Har dere prøvd øyenskygge fra Wet N wild?

Perfect red

Leter du etter den perfekte røde neglakken, så anbefaler jeg OPI's Big Red Apple. Hater å ta på flere lag med en neglelakk for å få den ordentlige fargen, men denne trengte bare en! Varer ganske lenge også. Koster 99 kr på Cubus nå!

Wet N wild


Fra venstre: Ultimate Brow Kit - Ash Brown, Eyeshadow Trio - Silent Treatment & Walking on eggshells, Mega Glo Illuminatung Powder - Catwalk Pink, Eyeshadow Palette - Comfort Zone

God dag! Fikk pakken min fra nelly i går. Bestilte Wet N wild sminke og et kjede som dere sikkert får se senere. Jeg har allerede en øyenskygge trio fra Wet N wild i fargen Knock on wood og jeg elsker den, så jeg måtte ha fler. Elsker elsker alle fargene! Og utrolig bra kvalitet. Jeg skal nok gjøre en vurdering og vise dere fargene i bedre bilder, kanskje også lage noen sminkevideoer.

Beauty dayGod dag! Etter å ha festet nagler på jakken min i 5-6 timer i går, er fingrene mine røde og vonde. Så bestemte meg for å ta en liten avslappende beauty dag, og det trenger jeg, med tanke på at huden min latterlig uren. Ikke så rart når man har levd på caprisonne, sjokolade, godteri og kaker de siste dagene.

Ellers så skal jeg ligge litt i solen med et glass smoothie. Legen min fortalte meg at jeg hadde mangel på vitamin d, så trenger litt sol!

Hva har dere gjort i dag?

 

Tea tree oil + body mist

The Body Shop

Hei! Har hatt lyst på Body Misten fra Body Shop helt siden jeg så den ute på nettsiden, og nå har jeg endelig kjøpt den. De koster 149 kr og jeg tror de har 4-5 forskjellige. Jeg kjøpte mango, men jeg vurderer å dra tilbake for å kjøpe den i vanilje. Også kjøpte jeg Tea tree oil som en av dere anbefalte. Funker supert, kvisene mine i pannen har begynt å gå bort, bare etter at jeg har brukt den engang! Urenheten blir sannsynligvis borte om 2 dager. Anbefaler den til fet hud.

Har du prøvd noen av disse?

Sparkle polishH&M - Jo is in the house, Frufè - S101

Favoritt negle combo, love it.

Miami Blue

711, Miami Blue - Isadora

Favoritt neglelakken min for øyeblikket. Varte på neglene i 1 og en halv uke, trengte bare et lag. Og beste av alt, dyretesterfri!

Make up
Shimmer cubes pallette 24 - The Body Shop, Lily Cole Collection // Liquid Eyeliner - The Body Shop // Blush - Mac, fleur power // Revlon Colorburst Lip Butter, Lollipop //

Trodde jeg kunne slappe av i sommerferien, men så sier mamma at siden jeg har så mye fritid så kan jeg jo like så godt rydde alt rotet mitt i huset. Kan ikke bruke skole som en unnskyldning nå...

hits