HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Update in Shanghai

Hei! En liten oppdatering, hehe. Hvis dere følger meg på instagram, vet dere kanskje at jeg er i Kina for øyeblikket. Synes det er utrolig deilig å være tilbake! Elsker Shanghai, og jeg føler meg hjemme her. Vi blir her nok i ca. 2 uker, så blir det hjem igjen til russetiden.

Vi har ingen spesielle planer, men skal huske å blogge om vi gjør noe spesielt. I går var Elin og jeg ute og gikk litt rundt, tok oss en starbucks og kjøpte makroner på Royal Shen. Mmmmm.

 

 


/Hi! A small update, hehe. If you follow me in instagram, you might know that I'm in China at the moment. It feels great being back here! I love Shanghai, it feels like home. We'll be in Shangai for a couple of weeks, and then it's back to Norway for "russetiden", which is a celebration of finishing 13 years of school (eventhough we're not finished yet). 

We don't particulary have any plans, but I will blog if anything happens. Yesterday, Elin and I went for a walk, took a starbucks and bought some macaroons at Royal Shen. Mmmm.

3 comments

Nathalie

12.04.2014 kl.22:46

Hei!

Jeg bare lurte på hvordan du reiser med kameraet ditt? Tar du det bare i bagasjen, eller tar du det med i håndbagasjen? Har hørt at bagasjen blir tatt gjennom en stråling eller noe, som kan ødelegge kameraet.

Yu Lin

13.04.2014 kl.16:29

Nathalie: jeg tar det med i håndbagasjen, og det har jeg alltid gjort! Vet ikke noe om stråling osv, men kameraet mitt funker fortsatt, så tror nok det har gått greit! :)

Thea helene :)

21.04.2014 kl.11:48

Du må blogge mer yu lin! :) skriv om håret ditt! Har så lyst å se

Write a new comment

hits