HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

HomeHerregud, endelig er jeg ferdig med første utkastet av særemne mitt. Tok utrolig lang tid og jeg har vært stresset over det i flere uker. Fikk ikke bøkene jeg skulle ha før vinterferien... Er det mulig. Men er ihvertfall ferdig nå, og har 10 minutter og slappe av på, før jeg går over til å gjøre historie fremlegget mitt.

Den nye hybelen min har så stor plass, så jeg faktisk får slappet av. Jeg kan til og med sitte i vinduskarmen og lese. Det er skikkelig deilig å sitte å lese der, mens jeg noen ganger titter opp og ser folk som går forbi.

 


 

/omg, I'm finally done with my assigment, kind of. It took so long before I actually finished, and I've been stressing about for the past couple of weeks. I got the books I ordered just a week ago, like omg. But I'm finally done, and I have 10 minutes to relax before I go on to do my history presentation.

And there's so much space in my new place. I love it, I can actually relax now. I can even sit at the windowsill and read. I love sitting here while reading, and sometimes looking up and watching people as they walk by.

7 comments

Queen T

05.03.2014 kl.19:07

Så bra du trives, lykke til videre med skolearbeidet!

Lotte Jensen

05.03.2014 kl.22:39

Elsker å kunne sitte i vinduskarmer! :D Lykke til videre med arbeidet!

Vibeke Mikalsen

06.03.2014 kl.16:56

Heldig du er som bor i London!

15.03.2014 kl.22:26

ååh, virker så avslappende å sitte i vinduskarmen og se ut!

jeg elsker forresten håret ditt, og lurer på om du kunne ta bilde av det bak? jeg har sååå lyst på ombre som du også har, men feiger litt ut.. hehe

Yu Lin

18.03.2014 kl.15:21

Anonym: Tusen takk! Jeg har klipt det da, hehe. Synes du burde gjøre det! Det er bare hår, hvis du ikke blir fornøyd kan du jo alltids farge det tilbake, eller klippe det ;)

22.03.2014 kl.16:59

åå! men farga du det hjemme eller hos frisøren? jeg vurderer å kanskje gjøre det hjemme, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, ettersom jeg også har svart, asiatisk hår..

Yu Lin

28.03.2014 kl.15:07

Anonym: En vennine av meg som gikk vg2 frisør gjorde det for meg! :) Men har hørt at L'oreal ombre fargepakken er veldig bra! :)

Write a new comment

hits