HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

All blackCoat Bruuns Bazaar / Top Cubus / Skirt Zara / Necklace H&M / Watch Rotary / Bag Kate Spade / Boots Roots

Jeg er tilbake fra London og har flyttet inn i min nye hybel. Elsker å bo her, har mitt eget kjøkken og trenger ikke å dele med noen! Herregud, de jeg delte kjøkken med gjorde meg helt gærne. Irriterer meg når folk ikke klarer å vaske opp etter seg, og hvordan kan man feste på kjøkkenet... På en tirsdag? 

Fikk ikke mulighet til å blogge i London... Vi hadde så mye å gjøre, og i tillegg hadde vi ikke nett på hotellet. Har tenkt til å legge ut bilder etterhvert. Fikk endelig kjøpt meg en veske, etter den hendelsen i fjor der jeg faktisk måtte levere den tilbake. Denne gangen ikke fra Michael Kors, men Kate Spade. Elsker den!

 


 

/I'm back from London, and I've moved into my new place. I love it here, I have my own kitchen and I don't need to share it with anyone! Oh my God, the ones I was sharing my kitchen with was driving me insane, frustrating how people can't clean up after themselves, and I mean how can they have a party in the kitchen... on a tuesday? 

Any how, I did not get any time to blog when I was in London and we didn't have wifi either, but I will post some pictures later. I finally got to buy a bag, after that incident last year when I actually had to return a bag I bought... This time it isn't a Michael Kors bag, but a Kate Spade one! I love it so much!

 

7 comments

martheschanche

01.03.2014 kl.22:35

Såå fine bilder og blogg!

Anja

01.03.2014 kl.23:08

Wow, for en kul stil!

Så deilig å flytte inn i ny hybel da :D

mona

02.03.2014 kl.00:04

hvorfor måtte du levere tilbake vesken din kjøpte?

Lotte Jensen

02.03.2014 kl.00:04

Som jeg alltid sier...du er såå fin! Likte antrekket! (y) Gratulerer med ny hybel!

Yu Lin

02.03.2014 kl.10:48

mona: Det var en liten flekk på den som ikke gikk bort, og jeg følte ikke at jeg kunne beholde den siden jeg betalte så mye.. Så jeg leverte den tilbake og fikk pengene tilbake :)

Ane Borghild

02.03.2014 kl.14:34

åå så fin du var!!:)

Sidra, kommenterer tilbake

02.03.2014 kl.19:13

OMG, så pen ♥

Write a new comment

hits