HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Busy days

kPRknHMx3HkUfz9CMx7Q
kXahl4sx_RkP9Liusx-d/yulin_f

Hei! Har vært veldig opptatt de siste dagene. Jeg prøver så fort jeg kan for å bli ferdig med portfolioen min, så jeg kan sende den til universitenene jeg søker til. Ellers så har jeg trent og pugget for livet til en matteprøve, og tenkte at jeg ihvertfall kunne svare på noen av oppgavene. Gjett hva? Det var bare to oppgaver, og jeg skjønte ikke noen av dem... Jeg prøvde mitt beste uansett da.

 


 

/Hi! I've been really busy the last few days. I'm trying to get my portfolio done, so I can send it to the universities I'm applying to. Other than that I've been working out and studying for a math test, and I just hoped to be able to answer some of the questions... Guess what? There were only two questiong, and I was clueless on both... Well, I tried my best anyway. 

 

4 comments

Mina A. Hoel

13.02.2014 kl.19:34

Fine bilder :)

Nanna Kristine

23.02.2014 kl.23:47

Jeg er virkelig imponert av sketsjene dine! Fyflate, jeg bøyer meg i støvet!

Kine Panda Olsen

03.03.2014 kl.22:59

Du har kanskje skrevet det på bloggen før (isåfall sorry >n< ) men vilke skoler har du planer om å søke på i London ? o.o ^-^

Yu Lin

05.03.2014 kl.18:48

Kine Panda Olsen: Centrail Saint Martins, University of Westminister, Kingston University, University of East London, også har jeg søkt en til Bournemouth :)

Write a new comment

hits