HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Portugal

 

Hei! En stund siden jeg har blogget... Det var vel kanskje i fjor det? Uansett, jeg skal blogge mer... Det er bare at jeg har rotet bort kamera laderen min et sted, også skal jeg ikke hjem før om 2 uker. Utrolig typisk, men sånt skjer. Satser på at jeg finner den snart. Lagde en liten film fra da jeg var i Portugal i fjor siden jeg ikke kan ta noen bilder. Åh, savner det allerde!

Ellers så har det skjedd utrolig mye med meg fortiden! Jeg har fått plass på Arts University Bournemouth i England! Var på et intervju og hun garanterte meg en plass der, selvom jeg er usikker på om jeg vil gå der eller ikke. Men da har jeg ihvertfall en plan hvis jeg ikke kommer inn på noen av skolene i London. Åååh, det blir så bra! Gleder meg til Universitet allerede!

 

 

/Hi! It's been a while since I've blogged... Last year maybe? Anyway, I will blog more often... It's just that I've lost my camera charger somewhere, and I'm not going home for another 2 weeks. Ugh, just my luck, haha... But you know, sh*t happens. Anyway, I made a video from when I was in Portugal last year since I couldn't find my charger. Miss it already!

Other than that, alot things have been happening to me lately! Won't go into details, but I've secured a place on Arts University Bournemouth in the UK! I'm not sure if I'm going there, since I actually want to study in London, but wow! I guess I have a plan b now, hehe. Aaaargh, I'm so excited for university already!

 

4 comments

Ingrid H

19.01.2014 kl.22:33

godt nyttår !
Savner bloggingen din Yu Lin, nå må du snart begynne igjen! hihihi

Tomasineee

20.01.2014 kl.16:29

Håper du begynner å blogge sånn som før, jeg elsker bloggen din og har gjort det i mange år! Stå på<3

Elise

20.01.2014 kl.20:38

Gratulerer, så bra <3

Write a new comment

hits