HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Evening

T-shirt H&M / Skirt Zara / Necklace H&M / Shoes River Island / Watch Casio

Dere må beklage at det er så skurrete. Klarer aldri å ta bilder på kvelden, eller når det er dårlig med lys. Er det noen som har noen tips? 

Ellers så har jeg det super fint i Portugal, vi tok en tur innom Cascais i går og satte oss på en cafe på stranden med et glass Sangria til mamma og meg. Utrolig deilig! 

 

/Sorry for the blurry pictures. I suck at taking pictures during the evening... Any advice?

Other than that, I'm having a super great time in Portugal! We took the train to Cascais yesterday, went to a cute cafe at the beach and a glass of sangria for my mom and me. A super lovely day!

4 comments

sarai94

11.10.2013 kl.17:26

ahh, du er så heldig :D kos deg masse og for et vakkert og glammy antrekk!

xx Siri

anei

11.10.2013 kl.17:29

Så pen <3

Rebekah

11.10.2013 kl.19:07

that skirt is gorgeous & i'm totally in love with the shoes x

Trine

12.10.2013 kl.19:59

God aften!!!!!!! Først av alt at dennna blogggen er den beste blogggen på heile denne siden, uten et sekunds tvil! Jeg må beklage så mye at jeg ike har postet komentarer de andre gangene jeg har vært her men nokon gannger så er jeg berre litt utslitt så ender man opp med å glemme det. Etter min mening er det nemlig ekstremt manga slemme sender inn og kommenterer. Før fikk jeg nemlig frekje kommentarer da når jeg hadde bloggg. Det var dypt ubehagelig. Jeg håpper dypt at du ike får noen frekje kommentarer og at du får mange flere snille komentarer. Da jeg ikke lenger har bloggg tenkte jeg at jeg skulle dele en link til en konkurranse som jeg nettopp har meldt meg på. Premmien er et gavekort. Jeg håper veldig mye at jeg vinner, men lykke så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du testet den!

Write a new comment

hits