HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Portugal? Portugal!Hallo! For en flott dag det har vært! Ingvild har kommet hit helt fra Porsgrunn, og Malin og jeg har vært med henne i dag og sett på landsturnstevnet. Alle var så utrolig flinke, jeg ble så sjalu, haha. Hvorfor kan ikke jeg ta en trippel strak salto?

En annen grunn til at dagen har vært helt topp er at mamma kjøpte en Nintendo 3DS til meg ... Og vi har bestilt reise til Portugal! Ææææh, gleder meg! Ser ut som en utrolig fint sted utifra bildene, så kan ikke vente til når jeg faktisk er der! Kan heller ikke vente til jeg kommer dit og får smake maten der. Mmmmm, er det bare jeg som synes at mat er en av de beste tingene ved å reise? Har dere vært i Lisboa, Portugal før? Kunne gjerne ha hatt noen tips til shoppingsteder og god mat!

6 comments

Mona

27.06.2013 kl.22:36

Så gøy! Jeg har vært i Lisboa før, men det var mer som gjennomreise, så fikk ikke tatt til meg noen godbiter. Skal dit igjen til høsten med kjæresten da, gleder meg masse, håper du skriver om det på bloggen, så får jeg kanskje noen tips av deg isteden, kanskje til og med noen mattips siden du nevner det (er helt enig, mat er en viktig del av opplevelsen til nye kulturer!)

Elisabeth

28.06.2013 kl.00:46

Jeg har faktisk vært i Portugal hele TRE ganger! Et vennepar av familien har hus på Algarvekysten, og det er sååå fint der! Har ikke vært i Lisboa da, men tror nok det er det samme vakre landskapet i hele landet. Du kommer nok til å kose deg i hjæl! :)

Anna

28.06.2013 kl.12:33

desverre aldri vært i Portugal. Ha en fin dag :))

-Anna tejera

Navn

30.06.2013 kl.13:15

Hei, lurer på en ting, du har farget håret rødt hjemme tidligere ikek sant?men hvilken farge ble det`? mørke brunt?

Erle

05.07.2013 kl.19:02

Åhh heldig :D Har aldri vært der før! :)

Emma

10.07.2013 kl.21:33

Det er VELDIG bra shopping der, iallefall i sentrum. Men du må bare lete deg oppover alle de små og store gatene så finner du f.eks Bershka, Zara , Hm og mango osv! :-)

Write a new comment

hits