HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Kaotiske dager, Justin Bieber ++

Hallo! Dårlig blogging de to siste dagene, men jeg har mine grunner!

På mandag da vi kjørte på vei hjem fra Oslo, løp det en gigantisk elg inn i bilen vår. Det var helt sykt! Har aldri sett en så stor elg før! Heldigvis kjørte vi ganske sakte, så ingen av oss ble skadet, ikke elgen heller. Men vi fikk begge sjokk, så ambulansen måtte komme.

Ellers så dro jeg på Justin Bieber konserten i går. Seriøst, noe av det mest kaotiske jeg har vært med på. Har aldri sett så mange jenter besvime på et sted. Vaktene og politiet som sa det skulle være trygt å dra på konsert liksom. Det var jo noen som hadde en brekt albue og hun gråt, men alle dret i hu!? Folk presset seg framover, vaktene delte ut vann til de som sto foran, men ikke til de som sto midt i og sa "Vann? Nei, det får dere kjøpe selv!" Og herregud, jeg har ALDRI sett så mange jenter være så bitchy mot hverandre, hahahahhaa.

Nei, men konserten i seg selv var helt syyyyk! 
6 comments

Silje Orre Olsen

17.04.2013 kl.21:03

åå,skulle ønske jeg var der!

Sigrid

18.04.2013 kl.00:11

Man kan ikke forvente å få gratis drikke. Og når det er slike fjortiskonserter blir det alltid kaos, umulig for vaktene å finne en skadet jente når det står tusenvis rundt å skriker.

Kamchilla

18.04.2013 kl.00:47

Skulle ønske jeg var der! :) de skulle ha del ut vann til de som virkelig trengte der!

Marita Solheim

18.04.2013 kl.12:26

Håper du hadde det kjekt :-D

Yu Lin

18.04.2013 kl.15:28

Sigrid: Hahah, skjønner den. Men de kunne vel ha delt ut litt fler enn 4 kopper hvis de skulle dele ut!

Vaktene fant faktisk alle som besvimte, eller de fleste! For de var vel egentlig fremst. Men ja, det var jo litt dårlig organisert det med plasser da... Synes jeg :)

Fredrik

18.04.2013 kl.21:00

Så fine bilder! :)

Write a new comment

hits