HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Siste dag som 17 åringHallo! Tenk at det er min siste dag som 17 åring!? Hvor gærent er det? Har alltid sett på meg selv som en unge, haha. Nei, jeg satt her og hadde en liten alderskrise, men så leste jeg en kommentar om at det var ingenting å beskymre seg for. Tusen takk, Ingvild! Nei, jeg vet ikke hvorfor jeg er så nervøs når det gjelder det der med alder...

Dagen min har vel vært helt grei. Dro til psykologen min og braste ut i gråt med engang jeg kom på kontoret. "Jeg ble misforstått, halve familien er ikke her på bursdagen min, jeg har så mye å gjøre osv." Haha, tror jeg nesten tømte serviettboksen hennes! Nei, men det er deilig å få det ut noen ganger. I kveld skal jeg ut å spise med familien, fordi i morgen skal vi alle jobbe, jeg skal jobbe med moteshowet til 22.00. Sukk... Sånn er det. Men hva skal dere i dag?

 

/Last day I'm ever going to be 17. How crazy is that? I've always looked at myself as kid, haha. Oh well, I just had a nervous breakdown, but it's all good. Because you guys are so hepful and nice toward me. Don't know why I'm so nervous when it comes to age.

4 comments

Tina

18.03.2013 kl.17:09

Du får tenke på alle fordelene det er med å være 18. Og selv om du er 18 og myndig så betyr det jo ikke at du ikke kan være barnslig osv forde :-)

I dag skal jeg øve til en stor prøve vi har på onsdag.. Hehe :)

Maren Elisabeth

18.03.2013 kl.17:56

Du er fortsatt ganske ung som atten, du kan bare gjøre litt mer. Gratulerer med dagen i morgen!

Karoline

18.03.2013 kl.18:07

Bruker også å få slike alderskriser, men å bli 18 var bare gøy :) Nå er jeg ei 21 år gammel kjerring.. Haha kødda. Gratulerer i morgen :-)

Ozygirlza

18.03.2013 kl.19:26

Hmm, alle jeg har hørt om gleder seg jo sykt til å endelig bli 18! Tenk på alle fordelene med det da :) Du kan jo fortsatt være like mye barnslig i oppførselen likevel! Husk at du er bare én dag eldre i morgen enn i dag ;)

Write a new comment

hits