HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

SmoothieGod morgen! Jeg føler meg så dårlig fortiden, jeg har vært sengeliggende nesten hele uken med en forkjølelse. Pleier aldri å være borte fra skolen mer enn en dag, herre. Så ulikt meg. Ligger under tre lag med dyner nå, og kaldsvetter. Deilig.

Nei, men jeg føler meg bedre i dag, så forhåpentlig får jeg besøkt broren min på Flisa i morgen. Sto opp og laget litt smoothie i dag, siden jeg har så dårlig matlyst. Jeg har også fått kontakt med Michael Kors angående det med vesken min... Skulle få tilsendt en ny, men de har den ikke inne akkurat nå, så må vente en uke til. Jeg vil bare ha vesken min... 

 

/Good morning! I've been feeling so bad lately. I've almost been in bed for the whole week with a cold. This is so weird, I'm never absent from school for more than one day, so not me. Anyway, I'm lying under three layers of duvet, and I'm cold swetting. Mm... So nice.

No, but I actually feel much better today. Hopefully I can visit my brother this weekend. Woke up today and made a yummy smoothie, because I don't feel like eating. I've also contacted Michael Kors regarding the bag with stains... They told me they could send me a new one, but that they didn't have the balck one that I wanted in stock right now, So I guess I have to wait for another week. Sucks, I just want my bag. Now.

4 comments

08.03.2013 kl.13:41

kan du legge ut oppskriften på smoothie? god bedring!

Mina

08.03.2013 kl.15:11

Heisan! Du har en kjempe fin blogg! Ble nesten litt misunnelig her, altså :P ! Men du, jeg har funnet en sykt bra konkurranse på en side. Det er sånn at man kan vinne et år med gratis energidrikke - så mye man orker! Og det er helt perfekt for meg i vertfall for jeg er helt avhengig av mountain dew fordi jeg er ofte trøtt + at det er godt :P Så anbefaler veldig å bli med i den konkurransen!

Martine

08.03.2013 kl.17:06

så god ut :-) du hadde såå fint hår!

Michelle B.Thorkildsen

08.03.2013 kl.17:15

huff, god bedring :)

- Første gang jeg er inne på bloggen din og la merke til det utrolig fine håret ditt! DAMN!

Write a new comment

hits