HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

Takk mamma, takk pappa!Tusen takk til mamma og pappa som kjøpte denne herligheten til meg! Bursdagen min er snart, så fikk en tidlig bursdagsgave, hehe! Endelig kan jeg redigere bilder og videoer uten at pcen bestemmer seg for å bare skru seg av. Åh, når var sist gang jeg fikk meg ny pc? 8.klasse? Haha, har brukt skole pc'en som personlig pc lenge nå. Har ikke helt peiling på hvordan jeg bruker Mac enda, men jeg driver å søker litt rundt "how to use mac" "how to edit photos on mac" "how to ..." også videre. Ååhh, jeg er så glad!

 

/Thank you mummy and daddy for buying me this lovely thing right here. My birthday is coming up soon, and I got this from them. Now I can finally edit photoes and videoes without my computer just shutting down on me. Aah, when was the last time I got a new computer? 8 grade? Haha, have been using my school computer as my personal. It sucks. Don't know how to use my Mac yet, so I've been searching on google "how to use mac" "how to edit photos on mac" How to ... " and so on. Aaah, I'm so happy!

8 comments

Tina Mondelia

01.03.2013 kl.16:03

ååh så heldig du er :D mac er virkelig det beste!

SaraAlexandra.com

01.03.2013 kl.16:40

så heldig! :)

Charlotte

01.03.2013 kl.17:34

Å så heldig du er ! Har den selv og den er superbra!

Bare et lite spørsmål, jeg virkelig elsker den olajakken din med nagler på bildet! Har du laget den selv eller kjøpt den? Har en sånn type ola jakke og frister sykt å gjøre det samme men vet ikke hvordan jeg skal gjøre det og hva jeg sal bruke :p så om du har noe tips , så setter jeg veldig pris på svar :)

digger bloggen & stilen din!!

Yu Lin

01.03.2013 kl.18:01

Charlotte: Tusen takk! :D Den olajakken har jeg diy'et selv! Kjøpte nagler på ebay, hvis du ønsker de samme kan du bare søke på "cone studs", og jeg fulgte en tutorial på youtube! :D Du søke på "beautycrush studded jacket" og trykke på den første videoen :D Håper det hjalp litt!

Charlotte

01.03.2013 kl.18:08

Åh tusen takk!! Klarer neten ikke å vente til å gjøre det nå hihi :D

Patricia ♥

01.03.2013 kl.20:24

I can understand why you so happy! ^^ Use it wisely and enjoy it ;)

Have a nice day,

allthatglittersnotgold.blogspot.com

Batman

01.03.2013 kl.21:16

Du kommer virkelig ikke til å angre! Har hatt min Mac i nå litt over 2år og jeg har ikke angra et eneste sekund. Passer helt perfekt til en hverdagsmaskin for de som liker å eksperimentere!

Linda

02.03.2013 kl.00:56

Je vil å ha!! :) Grættis :*

Write a new comment

hits