HOMEPAGE     ABOUT ME     CONTACT     CATEGORIES     LOOKBOOK     INSTAGRAM     ADD AS A FRIEND

MIN SISTE ERFARING MED ALKOHOL

Hei. Det blir kansje veldig dumt å skrive dette på bloggen siden jeg vet at jeg har lesere som er yngre enn meg, men jeg har bare tenkt så mye på dette de siste dagene at jeg bare må få det ut.

På bloggen har jeg skrevet innlegg om at jeg misliker alkohol. Jeg skal ikke lyve og si at jeg ikke har drukket noe siden, for det har jeg.Jeg startet å drikke for litt siden. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg startet. Det var vel bare fordi jeg ville passe inn og fordi de fleste jeg kjente begynte å drikke. Og for å være helt ærlig, ja, jeg følte meg kjempe utenfor! Men så fikk jeg invitasjon til en fest, og det var den første festen jeg hadde blitt bedt til. Og jeg kunne ikke si nei. Og det startet egentlig der...

På lørdag var jeg på fest, og jeg ble kjempe dårlig, og jeg gikk altfor langt. Det ble barekluss, jeg husker nesten ingenting av kvelden, og folk måtte passe på meg, både vakter, venner og ukjente, taxien ville ikke ha meg med hjem og ambulansen kom nesten. Det eneste jeg husker var at jeg gråt og ba om unnskyldning til de som passet på meg, og i hodet mitt ville jeg egentlig bare skrike til alle "Jeg er ikke sånn!".

MEN TIL POENGET: Dagen etter ble mamma kjempe skuffet og lei seg og spurte "Hvorfor drikker du?" ...... Og for å være helt ærlig så hadde jeg egentlig ikke noe godt svar. Var det gøy? Nei, egentlig ikke. Synes jeg det var kult? Nei, egentlig ikke. Jeg tror jeg ville feste sånn at jeg kunne ha noe å prate med vennene mine om etter festen, men jeg kunne jo fortsatt holdt meg unna alkoholen ... Så det hele ble bare dumt.

Så alkohol skal jeg holde meg unna fra nå av, ihvertfall en lang stund! Jeg synes det ikke er noe spesielt gøy, har bare dummet meg ut til totalt fremmede, og fått kjeft. Bare latterlig hele saken. De siste månedene tror jeg at jeg har bare prøvd å være noen jeg egentlig ikke er... Jeg er egentlig ikke en person som liker prate, feste, være ute på kvelden. Jeg er mer ei jente som liker å være hjemme alene, tegne, sitte på dataen, lese, lekser også videre. Med andre ord, så er jeg er en litt usosial person. Men sånn er jeg, og jeg angrer så sykt at jeg gjorde noe jeg egentlig ikke syntes var noe gøy bare for å passe inn og ha noe å prate om. Jeg kunne virkelig ikke ha vært mer flau over meg selv ...

Så jeg beundrer alle som har klart å ikke drikke, og tusen takk til alle som passet på meg den kvelden! Og hvis jeg gjorde noe slemt mot deg må jeg beklage.


Nå har jeg fått en lære penge ...

Håper ikke dere lesere ser på meg annerledes enn de gjorde før :-)

 

 

28 comments

måneskinn

01.11.2011 kl.16:46

bra skrevet da, du har et godt poeng :)

jenni

01.11.2011 kl.16:48

kjempebra skrevet!

swd - kommenterer tilbake :-)

01.11.2011 kl.16:48

syns du er en sterk person som deler dette på bloggen!

tina

01.11.2011 kl.16:52

kjemep bra skrevet! :)

Monika

01.11.2011 kl.16:52

Kjipt at ting ble sånn for deg da.. :/ Selv er jeg også av typen som foretrekker å sitte hjemme om kveldene og har aldri drukket selv heller, noe jeg må si meg veldig fornøyd med :)

Nora♥

01.11.2011 kl.16:53

yulinmin<3

SOLVEIG

01.11.2011 kl.16:55

Alle kan gjøre feil, sånn er det bare! Du er så tøff som deler sånt på nett :)

Thihoa

01.11.2011 kl.16:59

Henger meg på Solveig sin kommentar. Alle gjør feil, Yu! :-)

Det er som du selv sier; en lærepenge, og jeg er faktisk ganske glad for at du sier at du ikke skal drikke igjen. Selv er jeg avholds til jeg er 18. At folk "går på en smell" på den måten som din er bra! Man lærer av det håper jeg :)
<3

Susanne=)

01.11.2011 kl.17:08

Såå glad for at du skrev dette! Er nok mange som føler på det samme med å føle seg utenfor osv når alle andre drikker. Bra at du står fram som det forbildet du er, tar ansvar og tør å være ærlig!! All creds til deg!:)^^

Camilla Sundet Dreier

01.11.2011 kl.17:23

Huff :( Er enig med deg i det med festing, jeg er heller ikke sånn festtype, og jeg har faktisk aldri drukket! :)

Tonje Lundem

01.11.2011 kl.17:35

Vært der noen ganger selv, men går seg til;) men ikke noe poeng i å gjøre noe man egentlig ikke vil, man kan vente til man har lyst til å feste (med drikking) eller bare la være å begynne i det hele tatt:) Fest kan man reise på uten og drikke også for den saks skyld, man kan ha det morsomt uansett hvis man er med vennene sine! Men bra skrevet, sikkert mange som kjenner seg igjen, liker det (Y) Du er kjempesøt og hyggelig uansett hva du gjør :-D

ikhaa

01.11.2011 kl.17:56

Uff, så leit å lese at dette gikk så skeis for deg.... Samtidig synes jeg det er kjempebra og viktig at du skriver slike innlegg. Jeg er selv 15 år, og vet en ting eller to om drikkepress. De fleste på min alder har enten prøvd å drikke, eller drikker på regelmessig basis. Siden jeg da er en av de få som ikke drikker, føler jeg meg veldig dum og utenfor. Jeg skjønner hvor du kommer fra når du sier du gav etter for presset. Det er ikke rart med tanke på hvordan vi ungdomer har det på dette området i dag.

Det får meg egentlig til å tenke, hvor mange drikker egentlig fordi de synes det er gøy, og hvor mange er det som bare drikker for å bare passe inn? Jeg tror nok det er vldig mange som passer inn under sistnevnte kategori, og jeg synes du er modig som tør å bryte ut av dette og fortelle hva du egentlig mener.

Jeg synes det er helt greit med folk på min alder som drikker, samtidig synes jeg det er akkurat like greit med folk på min alder som ikke drikker. Det jeg har noe i mot, er de som tilhører en av disse gruppene, og dømmer den andre gruppen nord og ned grunnet deres avgjørdelse. Jeg har desverre hørt historier om folk som bevisst velger å ikke drikke, og som har blitt helt fryst ut av sin gjeng på grunn av dette fordi de visst nok er "kjedelige". Det synes jeg er virkelig trist.

Tusen takk nok en gang for et innlegg som kan hjelpe på veien til at vi alle har mindre fordommer mot hverandre. Vær deg selv og vær sterk <3

Hilsen en jente som også liker best og sitte inne på en Lørdagskveld og spise pizza :)!

♠Tuva

01.11.2011 kl.18:03

Kjempe bra skrevet! :)

Jeg selv drikker ikke og kommer ikke til å gjøre det, men jeg har sett folk nære meg bli avhengig av det og folk som jeg så vidt kjenner. Alkohol er rett og slett en ond sirkel. Det er lett å komme seg inn, men ikke ut. Det krever mye, og jeg er rett og slett stolt av de som har vært inne i den sirkelen og kommet ut igjen, uansett om de har vært der lenge eller ikke! :)

Camillayes

01.11.2011 kl.18:05

Så fint skrevet! Du må vite at du absolutt ikke er den eneste som har gått på en smell. Det ordner seg, bare vent til neste helg så skjer det med noen andre og din episode blir glemt:-)

martine :)

01.11.2011 kl.20:19

stolt av deg yu lin! jeg føler akkurat det samme, men har heldgivis holdt meg unna! skal på en fest på lørdag, men flere der som ikke drikker så holder meg med dem :-) føler at vi er ganske like, liker ikke være sent ute, være på dataen, være alene. det er deilig å avkoble seg fra resten av verden til tider! :)

Elaine

01.11.2011 kl.20:21

Det var veldig fin skrevet av deg Yu Lin. Modigt! Alle gjør feil. men det kan fikses, hvis du virkelig vil!

Alt kommer til å ordne seg til slutt <3

Jeg er en helt lik jente som deg... en som liker mer å være alene, lese, lekser og slikt, men jeg oppmuntrer meg selv med å si: de som liker meg er de ekte venne min, de andre kan like godt forsvinne fra min verden!

Maria

01.11.2011 kl.20:43

Uffda, dette drikkepresse er noe dritt...
helt utroligt at du klarte å publisere dette innlegget! du er modig! btw digger bloggen din, fast leser :-))

Siri

01.11.2011 kl.20:50

Du har gode poeng, men det handler om å drikke med måte også. Har selv opplevd en del bommerter med alkoholen, men det kan også være veldig morsomt så lenge du drikker den rette mengden. Skjønner selvfølgelig hva du også mener, men det er lov til å prøve seg fram også :) Supert innlegg, med et bra tema og budskap!

Silje

01.11.2011 kl.21:02

du er utrolig tøff som faktisk skriver om dette på bloggen din :)

er veldig fan av bloggen din, du er en kjempe flink blogger!
Synes det er kjempe bra du legger det ut. Føles sikkert bedre å få det ut også. Tøft gjort, og alle gjør feil! Sånn er det bare, vi er ikke feil frie. Å en annen ting, har det på samme måte selv. Godt at du skrev, så kanskje du hjelper flere som føler det slik. Det hjalp hvertfall meg litt :)

► m i l a n b a n a n

01.11.2011 kl.22:08

tusen hjertelig takk for dette innlegget. tror dette åpna øynene manges øyner :)

Christina

01.11.2011 kl.22:29

Et kjempebra innlegg! Alle i klassen min drikker alkohol unntatt 2 stk(med meg), og det får meg også til å føle meg helt utenfor... Men du er ikke alene om det:)

maria

01.11.2011 kl.22:49

veldig bra skrevet! kjente meg litt igjen der faktisk.. jeg er en av de som skal holde meg langt unna alkoholen på en stund, spesielt ut året:s

Amanda - my life and more

01.11.2011 kl.23:05

Jeg synes du er sterk som deler det her til bloggen din og leserne dine! Og ja, alle gjør feil. Bare du selv vet at du ikke skal gjøre det igjen er en bra nok lærepenge. Jeg elsker bloggen din, ser ikke anderledes på deg :) Fortsatt en god blogger og et godt forbilde : ))

Lilly

03.11.2011 kl.06:52

Jeg synes du er modig som tør å skrive om det på bloggen. Men å gjøre mye dumt i fylla er jo ikke uvanlig, jeg skal LOVE deg at noen gjør mye, mye sykere ting første gang de er ute! Hør nå : nå har du prøvd det, du vet hva du skal gjøre neste gang og hva du ikke skal gjøre. Det som er fint med desse "jeg-vil-synke-ned-i-bakken-opplevelsene" er at man lærer av det. Og tro meg, jeg har mange av dem :)

T

03.11.2011 kl.17:06

Åee Yulin! vi alle går på et smell engang, spesielt når det gjelder alkohol. Det som teller er at du faktisk lærer av det og gjør godt for deg, og det har du! :) Du føler deg kanskje helt håpløs og er veldig skuffet, men det går over, og det blir bedre! folk glemmer det etter hvert skal du se! Du er veldig sterk som deler dette på bloggen din, er stolt over deg!

Husk å alltid være deg selv, ikke det andre vil at du skal være.. Ekte venner forsår sant :)

Awesome blogg, og nydelige outfits <3

Write a new comment

hits